اولین موارد مسمومیت با قارچ خودرو در اصفهان

مسمومیت با قارچ خود رو دو نوجوان بویین میاندشتی را راهی بیمارستان کرد.

دکتر غفور راستین رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گفت: طی تماس یکی از شهروندان با اتاق فوریت های پزشکی اورژانس مبنی بر مسمومیت با قارچ دو نوجوان ۱۳و ۱۵ساله در روستای دره ساری بویین میاندشت، یک واحد امدادی برای کمک به این بیماران اعزام شد.

دکتر راستین با بیان اینکه این دو نوجوان به بیمارستان بویین میاندشت اعزام و هم اکنون وضعیت جسمانی هر دو مساعد است افزود: این قارچ ها از کوههای اطراف روستای دره ساری چیده شده بود.

وی به شهروندان توصیه کرد: از مصرف قارچ‌های جنگلی و کوهستانی و خودرو و قارچ‌هایی که به صورت فله‌ای به فروش می‌رسند جدا خودداری کنند، این گونه قارچ‌ها اغلب خوراکی نیستند و اگر مصرف شوند، سبب مسمومیت شدید و بیماری خواهند شد.

شایان ذکر است تاکنون هزار و۶۰ نفر به علت مسمومیت ناشی از مصرف قارچ در کشور به بیمارستان مراجعه کردند،که ۸۲۰ نفر سرپایی درمان و ۲۴۰نفر بستری شدند و متاسفانه ۱۸ نفر فوت کرده اند.