برگزاری اولین دوره آزمایشی آزمون پیش کارورزی به پیشنهاد کارگروه توسعه علوم پرستاری

به پیشنهاد کارگروه توسعه علوم پرستاری ، معاونت آموزشی دانشکده متبوع،  اقدام به برگزاری آزمون پیش کاروزی از شنبه ۱۰تیر ۱۳۹۶،  به مدت ۳ روز نمود.

دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۶، معاون آموزشی دانشکده، آقای دکتر علی محمدی، طی گفتگویی که با روابط عمومی  انجام داد، اعلام نمود: برگزاری اولین دوره آزمایشی آزمون پیش کارورزی در سطح کشور، با هدف بهبود کیفیت کارآموزی در عرصه از سوی کارگروه توسعه علوم پرستاری مطرح گردید که متعاقب آن کیفیت و نحوه برگزاری آن به این معاونت( آموزشی) محول شد.

در ادامه آقای دکتر علی محمدی، گفت: براین اساس ۶ ایستگاه جهت این آزمون در نظر گرفته شد که عبارتند از: ایستگاه اول فرآیند پرستاری، ایستگاه دوم مهارتهای پایه، ایستگاه سوم دارو و مایع درمانی، ایستگاه چهارم استریل، ایستگاه پنجم مراقبت از مادر و کودک و ایستگاه ششم آموزش به مددجو.

در پایان معاون آموزشی دانشکده، ضمن یادآوری این نکته که  طی سالهای گذشته نیز این آزمون برگزار می گردید، گفت: دانشجویان رشته پرستاری مقطع کارشناسی ورودی مهر ۱۳۹۳، در اولین دوره آزمون پیش کارورزی که قریب به ۶۰ نفر می باشند، شرکت نموده اند. همچنین گروههای پرستاری سلامت بزرگسالان، اطفال و نوزادان، پرستاری مراقبتهای ویژه، سلامت جامعه و مامایی، مجریان برگزاری این آزمون بوده اند.

لینک ۲