برگزاری روز جهانی تکنولوژیست های جراحی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دوشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۶، جشن تکنولوژیست های جراحی(اتاق عمل)، با حضور عضو کمیته ارزشیابی و برنامه ریزی رشته اتاق عمل، معاون آموزشی، مدیرگروه اتاق عمل، جمعی از اساتید و دانشجویان این رشته در سالن شهید حیدری دانشکده برگزار گردید.

در این جشن، معاون آموزشی، طی سخنانی، ضمن تبریک روز جهانی تکنولوژیست های جراحی( ۱۴ نوامبر)، اشاره کوتاهی به تاریخچه اتاق عمل و ایجاد این رشته نمود. احمدرضا یزدان نیک، در ادامه افزود: دو رشته ی پرستاری و اتاق عمل، به دلیل مراقبتی بودنشان، به یکدیگر  وابسته اند.

در ادامه عضو کمیته ارزشیابی و برنامه ریزی رشته اتاق عمل، حسن فرهمند، با بیان ضرورت تدوین دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد اتاق عمل، نامه ی مدیر امور هیات علمی در دانشگاههای علوم پزشکی وزارت مبنی بر لزوم بکارگیری کارشناسان ارشد اتاق عمل به عنوان هیات علمی را قرائت که موجبات خرسندی دانشجویان فراهم گردید.

از دیگر برنامه های جشن تکنولوژیست های جراحی(اتاق عمل)، اجرای موسیقی پاپ، استندآپ کمدی  و مسابقه حضوری بود که با مشارکت دانشجویان برگزار شد.

لینک ۲