برگزاری وبینار استقبال از دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی

آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی دانشکده ( ورودی مهر 1400) به صورت وبینار، 12 مهرماه برگزار شد.

در این برنامه، پس از سخنان ریاست دانشکده( دکتر طالقانی) و خوش آمدگویی به دانشجویان، معاون دانشجوئی و فرهنگی( دکتر جعفری)، در خصوص زمینه های مختلف فعالیتهای دانشجوئی، فرهنگی، توضیحاتی بیان نمود و از دانشجویان خواست که سوالات خود را در قسمت گفتگو یادداشت نموده تا در انتهای برنامه پاسخگویی به سوالات نیز انجام شود.

سپس کلیپ معرفی دانشکده که توسط دانشجویان تهیه شده بود، پخش شده  و دانشجویان جدیدالورود با قسمتهای مختلف دانشکده آشنا شدند.

در ادامه معاون آموزشی( دکتر یزدان نیک) پیرامون مسائل آموزشی دانشجویان به ایراد سخن پرداخت و مدیران گروههای آموزشی و مسئول دفتر مشاوره دانشکده ، هم به معرفی خود پرداخته و دانشجویان با تک تک ایشان آشنا شدند .

این جلسه پس از پاسخ به کلیه سوالات توسط معاون دانشجوئی فرهنگی و آموزشی و پخش کلیپ پنجاهمین سال تاسیس دانشکده، خاتمه یافت .