تقدیر سازمان بهداشت جهانی از برنامه حذف مالاریا در ایران

در حاشیه اولین کنفرانس آلودگی هوا و سلامت در ژنو، سازمان بهداشت جهانی از اقدامات و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در راستای حذف مالاریا تقدیر کرد.

‫دکتر علیرضا ريیسی، در حاشیه اولین کنفرانس آلودگی هوا و سلامت در ژنو با پروفسور "پدرو آلونسو" مسئول دپارتمان كنترل مالاريا در دفتر مرکزی سازمان بهداشت جهانی دیدار و گفتگو کرد.

‫در این دیدار پروفسور آلونسو ضمن اشاره به پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در حذف مالاریا، اظهار كرد: بر اساس آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی که سال ۲۰۱۷ منتشر شد، تعداد موارد مالاریا در ایران ۵۷ مورد بوده که نسبت به ۱۲۰۰۰ مورد در سال ۲۰۰۰  با کاهش قابل ملاحظه ای همراه بوده و در راه حذف این بیماری پیشرفت چشمگیری بوجود آمده که قابل تقدیر است.

در ادامه این دیدار  معاون بهداشت وزارت بهداشت كشورمان، ضمن اشاره به اقدامات انجام شده برای مبارزه با مالاریا در ایران، خاطر نشان كرد: متاسفانه بیشترین موارد مالاریا در ایران وارداتی و عمدتاً از کشور پاکستان است.

‫دكتر رييسي افزود: در پی اجرای طرح تحول سلامت در ایران پیشرفت های چشمگیری در حوزه بهداشت بوجود آمده که نزدیک شدن به نقطه حذف مالاریا و کاهش چشمگیر موارد بیماری سل نمونه هایی از آن است.

‫سپس طرفین بر تشکیل کمیته ای سه جانبه بین نمایندگان ایران، پاکستان و سازمان بهداشت جهانی برای رفع معضل موارد وارداتی مالاریا به ایران و برنامه ریزی برای مهار این بیماری تاکید کردند.

‫گفتنی است در این دیدار نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران نیز حضور داشت.