فوری: نظر سنجی اولویت تخصصهای پرستاری.docx

در ادامه مسیر تدوین نقشه راه توسعه نقشهای تخصصی پرستاران در نظام سلامت ایران،  بر اساس نظرات دریافتی متخصصان و پرستاران در پانل های تخصصی و نظرسنجی های یک سال اخیر  جدولی برای نظرسنجی و اولویت بندی تخصص های ممکن در پرستاری تهیه شده است که پاسخگویی به ان  حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان  نیاز دارد.
از شما و کلیه همکاران حاضر در گروه های تخصصی پرستاری، خواهشمندیم نظرات خود در مورد ضرورت و اولویت بندی عناوین تخصصهای پرستاری در چشم انداز ۱۰ سال اینده  را در فایل نظرسنجی فوق تکمیل نموده و  فایل مربوطه را به ایمیل دبیرخانه کارگروه توسعه علوم پرستاری  nsd@nm.mui.ac.ir ارسال فرمایید.
لازم به ذکر است که ....

بر اساس راهنمای منطقه ای EMRO‪(WHO)‬، پس از بررسی ها و پانل های تخصصی، تدوین نقشه راه توسعه جایگاه و نقش های تخصصی پرستاران در سه سطح اجرایی خواهد شد:

سطح۱: تخصصی شدن در حدRole extensionبطور مثال در طول مدت اشتغال به کار پرستاران(با مدارک کارشناسی) در بخش های تخصصی، علاوه بر شرح وظایف عمومی، تفویض اختیاراتی فراتر از وظایف عمومی پرستار و متفاوت از دیگر بخش ها ابلاغ می شود.

سطح ۲: تخصصی شدن در حدRole expansionکارشناسان یا کارشناسان ارشد دارای صلاحیت های تخصص که با گذراندن دوره های معتبر در حیطه خاصی از فعالیت ها و نقش های تخصصی متبحر شده و صلاحیت ارایه طرح مراقبتی بیماران یا برنامه ریزی و مدیریت امور تخصصی پرستاری، مشاوره و آموزش مراجعین، آموزش و راهبری همکاران و تامین شواهد و پژوهش در محدوده تخصصی خود را دارند.

سطح۳: تخصصی شدن در حدRole development Advancedپرستاران با مدرک حداقل کارشناسی ارشد که دوره های کوتاه مدت یا بلند مدت تعریف شده و استاندارد دارای گواهی معتبر را گذرانده و قادرند در جامعه و بیمارستان به طور مستقل با هماهنگی های بین حرفه ای و درون رشته ای به مدیریت، هماهنگی و برنامه ریزی پرداخته و در سطح سیاستگذاری و تدوین خط مشی و ...همکاری کنند.