معرفی روابط عمومی دانشکده به عنوان روابط عمومی فعال در اولین جشنواره روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشکده، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، چهارشنبه ۱۳ تیرماه، اولین جشنواره روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه را در مجتمع فرهنگی تفریحی شهرداری باغ بهادران برگزار نمود.

در این جشنواره که به میزبانی شبکه بهداشت و درمان لنجان و  با حضور مدیر و معاون روابط عمومی دانشگاه و جمعی از مسئولین روابط عمومی واحدهای تابعه برگزار شد، از فعالان حوزه روابط عمومی، با اهدای لوح و تندیس، تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است  از روابط عمومی دانشکده متبوع نیز به عنوان روابط عمومی فعال، با اهداء اوح سپاس، تقدیر شد.