فراخوان دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

در اردیبهشت ماه هر سال و در هفته بزرگداشت مقام معلم، همایش آموزشی علوم پزشکی و جشنواره آموزشی شهید مطهری به عنوان یکی از رویدادهای مهم آموزش علوم پزشکی برگزار می گردد.

دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری هم زمان با بیستمین همایش کشوری آموزشی علوم پزشکی از تاریخ ۱۰ لغایت ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

ارسال کلیه مستندات و کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت motahari.mui.ac.ir می باشد.

آخرین مهلت ثبت فرآیند ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۷

برگزاری جلسه کارگروه برنامه راه اندازی Hospice( نقاهتگاه) در دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، جلسه راه اندازی Hospice ، دوشنبه ۲۱ آبانماه ۱۳۹۷ ،  در محل دانشکده پرستاری و مامایی با حضور اعضاء کمیته  Hospies، ریاست دانشکده متبوع( دکتر طالقانی)، مدیران گروه های آموزشی پرستاری سلامت بزرگسالان( دکتر اباذری)، مراقبت های ویژه( دکتر غفاری)، سلامت جامعه و سالمندی( دکتر کشوری)، دبیر Home Care  دانشگاه ( دکتر شهریاری)و دبیر راه اندازی مرکز Hospice ( دکتر سهرابی از مرکز آموزشی درمانی الزهرا س) و چند تن از اساتید دانشکده، برگزار و راهکارهای اجرایی شدن نقاهتگاه مراکز آموزشی درمانی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

شایان ذکر است سرکار خانم دکتر چنگیز،

با حضور وزیر بهداشت؛ ۸۳ مرکز جامع خدمات بیماران خاص در ۵۹ دانشگاه به طور همزمان به بهره برداری رسید

امروز دوشنبه ۲۱ آبان ماه، مراسم  افتتاح همزمان ۸۳ مرکز خدمات جامع بیماران خاص با حضورمقام عالی وزارت بهداشت و معاونین ایشان و همچنین رؤسای دانشگاهای سراسر کشور برگزار گردید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  در آیین افتتاح همزمان ۸۳ مرکز جامع خدمات بیماران خاص که در رصدخانه وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: این مراکز ویژه بیماران خاص هستند و شبکه خدماتی را برای مبتلایان ارائه می کنند. بر اساس قانون، بیماران خاص بیمارانی هستند که مبتلا به بیماری کلیوی هستند و باید دیالیز شوند و همچنین بیماران تالاسمی و هموفیلی که نوعی از بیماری خونی است. مجموعه دیگری از بیماری های دیگر مثل ام اس و پروانه ای و متابولیک نیز شامل این بیماری ها می شود.

برگزاری جلسه هماهنگی سمینار مراقبت تسکینی

به گزارش روابط عمومی دانشکده، جلسه هماهنگی سمینار مراقبت تسکینی، دوشنبه ۲۱ آبانماه ۱۳۹۷، با حضور معاونین آموزشی، پژوهشی، مالی اداری، مدیر گروه آموزشی پرستاری سلامت جامعه و سالمندی، با موضوع تعیین محورهای سمینار، تعیین وظایف کمیته های علمی اجرایی سمینار، در محل مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی دانشکده متبوع برگزار و تصمیماتی اتخاذ شد.

گفتنی است  سمینار مراقبت تسکینی، ۱۴ و ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۷ در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد.

طراحی، تدوین، اجرا و ارزشیابی یک برنامه مراقبت تسکینی بین حرفه ای در بیماران تحت درمان با همودیالیز: دفاع از پایان نامه دکتری تخصصی پرستاری

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دانشجوی دکتری تخصصی پرستاری، سرکارخانم مریم السادات هاشمی، ورودی ۱۳۹۲، یکشنبه ۲۰ آبانماه ۱۳۹۷ ،  درتالار اندیشه از پایان نامه خود با عنوان طراحی، تدوین، اجرا و ارزشیابی یک برنامه مراقبت تسکینی بین حرفه ای در بیماران تحت درمان با همودیالیز دفاع نمود.

در پژوهش انجام شده توسط سرکارخانم مریم السادات هاشمی، برنامه با دو رویکرد جامع نگر و به صورت بین حرفه ای تهیه شده است. در این برنامه با استفاده مصاحبه های کیفی وپروتکل ها و راهنماهای موجود، راهکارهای تعدیل استرسورهای فیزیکی (مدیریت علائم بیماران تحت درمان با همودیالیز و عوارض حین دیالیز)، ارتقای حمایت از بیماران تحت درمان با همودیالیز (اقتصادی، روان‌شناختی، خانوادگی، اجتماعی و تغذیه‌ای)،

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده پرستاری و مامایی RSS