تجلیل از دست اندرکاران مراسم نکوداشت پنجاهمین سال تاسیس دانشکده

طی مراسمی، سه شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۶، با حضور ریاست و مدیر اجرایی و سایر عوامل اجرایی و دست اندرکاران مراسم نکوداشت پنجاهمین سال تاسیس دانشکده، با اهداء لوح تقدیر و هدیه یادبود نکوداشت، از ایشان در تالار اندیشه تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

قابل توجه کلیه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی رشته های پرستاری مامایی و اتاق عمل ورودی مهر ۱۳۹۶

به اطلاع می رساند جلسه توجیهی کلیه دانشجویان جدیدالورود روز شنبه اول مهر ۱۳۹۶ از ساعت ۱۳:۳۰ در سالن شهید حیدری دانشکده پرستاری و مامایی برگزار می گردد .

حضور کلیه دانشجویان جدیدالورود  الزامیست .

معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده

ارتقاء فرآیند برنامه آموزش مداوم جامعه پرستاری: دفاع از پایان نامه دکتری تخصصی پرستاری در دانشکده

دانشجوی دکتری تخصصی پرستاری، آقای محسن حجت ، دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۶،  درتالار اندیشه از پایان نامه خود با عنوانارتقاء فرآیند برنامه آموزش مداوم جامعه پرستاری:  یک مطالعه اقدام پژوهی دفاع نمود.

در این پایان نامه،  آقای محسن حجت، مطالعه اقدام پژوهی خود را با رویکرد رهایی بخش مبتنی بر مدل کمیس در دانشگاه علوم پزشکی جهرم از سال ۱۳۹۳ شروع و در سال ۱۳۹۶ به انجام رسانید.اهداف مطالعه مربوطه عبارت بود از: تشخیص و شناسایی مشکلات آموزش مداوم پرستاری، برنامه ریزی و اقدام جهت رفع مشکلات اولویت بندی شده و ارزشیابی و پایش نتایج اقدامات انجام گرفته. مشارکت کنندگان در مطالعه عبارت بودند از: تمامی مسئولان، مشمولان و مدرسین آموزش مداوم پرستاری که به روش نمونه گیری مبتنی بر هدف انتخاب و در مطالعه مشارکت نمودند. در مرحله مقدماتی مطالعه پس از تشکیل تیم تحقیق، مطالعه مروری وسیعی در سه مرحله با استفاده از پایگاههای اطلاعاتی فارسی و انگلیسی انجام گرفت.

آیین نکوداشت نیم قرن افتخاردانشکده

آیین نکوداشت نیم قرن افتخار دانشکده، جمعه ۲۴ شهریورماه۱۳۹۶،  با قرائت قرآن، توسط دانشجو رحمان پور، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و سرود دانشگاه علوم پزشکی، با حضور نمایندگان شهر اصفهان در مجلس شورای اسلامی، سرپرست  و جمعی از مسئولین دانشگاه و دانشکده و اساتید پیشکسوت و دانشجویان امروز و عده ای از دانش آموختگان سالهای مختلف دانشکده متبوع  در تالار فیروزه دانشگاه علوم پزشکی آغاز گردید.

خوش آمدگویی رییس دانشکده، سرکار خانم دکتر طالقانی، همراه با بیان سیر تحول نیم قرن افتخار دانشکده پرستاری و مامایی و پاسخ به چرایی برگزاری مراسم نکوداشت بود.

برنامه ضیافت شام آیین نکوداشت نیم قرن افتخاردانشکده

برنامه شب آیین نکوداشت نیم قرن افتخار در دانشکده، پنجشنبه ۲۳ شهریورماه۱۳۹۶، با خوش آمدگویی، آقای دکتر شهریاری، آغاز و با شاهنامه خوانی و نقالی، موسیقی سنتی، نورافشانی و در ادامه با رونمایی از تندیس  پنجاهمین سال تاسیس دانشکده متبوع ادامه یافت. پایان بخش روز اول برنامه نکوداشت نیم قرن افتخار دانشکده، ضیافت شام ویژه مدعوین بود.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده پرستاری و مامایی RSS