اولین موارد مسمومیت با قارچ خودرو در اصفهان

مسمومیت با قارچ خود رو دو نوجوان بویین میاندشتی را راهی بیمارستان کرد.

دکتر غفور راستین رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گفت: طی تماس یکی از شهروندان با اتاق فوریت های پزشکی اورژانس مبنی بر مسمومیت با قارچ دو نوجوان ۱۳و ۱۵ساله در روستای دره ساری بویین میاندشت، یک واحد امدادی برای کمک به این بیماران اعزام شد.

آغاز بکار سامانه ثبت بیماری ها در اصفهان/ سزارین احتمال اوتیسم را بالا می برد

مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی با بیان اینکه سزارین نقش قابل توجهی در بروز اختلال اوتیسم دارد، گفت: تحقیقات نشان داده که مادرانی که فرزندشان با سزارین به دنیا می آیند، احتمال بروز این اختلال در آنها افزایش می یابد.

محمدتقی جغتایی مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی ، در خصوص دلایل آمار افزایش کودکان مبتلا به اوتیسم در کشور توضیح داد: شناسایی این کودکان در سالهای اخیر بسیار دشوار بود به طوری که بسیاری از آنها قابل شناسایی نبودند، اما در حال حاضر با امکانات تشخیصی، این افراد به راحتی شناسایی می شوند، همچنین باید توجه کنیم که تغییرات سبک زندگی، آلودگی هوا و اختلالات بعد و قبل از تولد از جمله دلایل افزایش شمار این بیماران به شمار می رود.

رییس دانشگاه: همبستگی زنان شیعه در جهان منجر به توسعه جامعه شیعیان می شود

رییس دانشگاه در گردهمایی بانوان نخبه و خیر اصفهانی که به مناسبت دیدار و آشنایی با بانوسیده حورا صدر و فعالیت های موسسه صدر در لبنان برگزار شد، اظهار کرد: نقش زنان به ویژه زنان مسلمان در زمینه پرورش مهره های تاثیر گذار مقاومت، بی بدیل و بسیار تاثیر گذار بوده است.

نشست مشترک تیم مدیریت دانشکده پرستاری و مامایی با ریاست دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشکده، چهارشنبه دوم خرداد ماه، جلسه ای  با حضور رییس دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه، رییس و معاونین دانشکده پرستاری و مامایی و دیگر مسئولین دانشکده در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه موضوعات مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجویی فرهنگی و مالی اداری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکارهای لازم از سوی رییس دانشگاه ارائه شد.

دکتر میترا صوابی اصفهانی/ مدیر جدید تحصیلات تکمیلی دانشکده

بر اساس ابلاغیه ۶۴۵ مورخ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ از سوی دکتر طالقانی ریاست دانشکده ، دکتر میترا صوابی اصفهانی، عضو هیات علمی گروه مامایی و بهداشت باروری، به مدت ۲ سال به عنوان مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده منصوب شد.

از این رو مدیریت، اساتید، کارکنان، انتصاب ایشان را به سمت مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشکده تبریک گفته برای ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی می نماید.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده پرستاری و مامایی RSS