previous pauseresume next

تجزیه و تحلیل و ارزیابی موارد خانوادگی مطرح شده توسط فراگیران در سمینار بین المللی پرستاری خانواده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، انجام کارگروهی استفاده از پرسش های گوناگون در رابطه با موارد مطرح شده توسط فراگیران و نتایج مربوطه، برنامه ی عصر دومین روز سمینار بین المللی پرستاری خانواده، با حضور خانم Dr.‎ Birte Østergaard ، در چهار شنبه ۲۶ دیماه ۱۳۹۷بود.

اولین آزمون سراسری علمی دانشجویی تکنولوژی اتاق عمل در دو مرحله دانشگاهی و کشوری

به گزارش روابط عمومی انجمن  علمی دانشجویی تکنولوژی اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اولین آزمون علمی تکنولوژی اتاق عمل همزمان و سراسری با کشور در مرحله دانشگاهی، مورخ  چهارشنبه ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۷ راس ساعت ۹ صبح در ساختمان تدبیر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود.

کلیه دانشجویان تکنولوژی اتاق عمل می توانند با  مراجعه  به انجمن علمی تکنولوژی اتاق عمل این دانشگاه نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند .

ارتباط سیستماتیک منظم و انواع مختلف سوالات پیرامون خانواده در سمینار بین المللی پرستاری خانواده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، چهار شنبه ۲۶دیماه ۱۳۹۷ ، در صبح دومین روز سمینار بین المللی پرستاری خانواده، خانم Dr. Birte Østergaard ، رئیس انجمن پرستاری خانواده دانمارک و مدیر بورد انجمن بین المللی پرستاری خانواده، به ارائه ارتباط سیستماتیک و منظم و انواع مختلف سوالات، FFC به عنوان عملکرد مبتنی بر شواهد، معرفی مفاهیمی درباره سوالات خطی، دایره ای، استراتژیک یا بازتابی و انعکاسی را با  شرکت کنندگان در سمینار به اشتراک گذاشت.

ارائه مفاهیمی درباره ساختار و عملکرد خانواده در سمینار بین المللی پرستاری خانواده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در عصر اولین روز سمینار بین المللی پرستاری خانواده، سه شنبه ۲۵ دیماه ۱۳۹۷، خانم Dr. Birte Østergaard ، رئیس انجمن پرستاری خانواده دانمارک و مدیر بورد انجمن بین المللی پرستاری خانواده،  موضوعات: مقدمه ای بر روش ها و ابزار برای استفاده در کار با FFC. ارائه مفاهیمی درباره ساختار و عملکرد خانواده را با  شرکت کنندگان در سمینار به بحث و گفتگو گذاشت.

برگزاری سمینار بین المللی پرستاری خانواده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، سمینار بین المللی پرستاری خانواده، از سه شنبه ۲۵ دیماه ۱۳۹۷ به مدت ۳ روز،  با سخنرانی دکتر فریبا طالقانی( رییس دانشکده)، درتالار اندیشه دانشکده پرستاری و مامایی شروع به کار کرد.

دکتر طالقانی، در افتتاحیه سمینار بین المللی پرستاری خانواده، طی سخنانی اظهار امیدواری کردند: : این سمینار فرصت مناسبی برای اشتراک گذاری تجربیات ارزشمند اساتید و همکاران این دانشگاه با انجمن پرستاری خانواده و دانشگاه دانمارک باشد.

در صبح روز اول سمینار بین المللی پرستاری خانواده، سرکار خانم Dr.‎ Birte Østergaard, ( دانشیار hD, دانشگاه   , Southern Denmark،  رئیس انجمن پرستاری خانواده دانمارک و مدیر بورد انجمن بین المللی پرستاری خانواده)، به ارائه ی موضوعاتی چون:  مبانی نظری پرستاری سیستم خانواده ،

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده پرستاری و مامایی RSS