previous pauseresume next

در آخرین روز مصاحبه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی پرستاری، باانجام بیش از ۵۰ مصاحبه، دفتر سومین دوره مصاحبه در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بسته شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در آخرین روز (چهار شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷)،  مصاحبه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی پرستاری، با انجام بیش از ۵۰ مصاحبه، دفتر سومین دوره مصاحبه در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بسته شد.

گفتنی است سرکار خانم دکتر طالقانی، مسئول سومین دوره مصاحبه دکتری تخصصی پرستاری، طی سخنان کوتاهی گفت: با پایان یافتن مصاحبه داوطلبین، مدارک مربوطه به وزارت متبوع ارسال می شود.

انجام بیش از ۷۰ مصاحبه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی پرستاری برای سال تحصیلی ۹۸- ۱۳۹۷ در دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در دومین روز از سومین دوره مصاحبه دکتری تخصصی پرستاری( سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷)، جهت پذیرش دانشجو در مقطع دکتری، بیش از ۷۰ داوطلب، پاسخگوی اساتید  مصاحبه گر در ۶ ایستگاه  بودند.

برگزاری سومین دوره مصاحبه دکتری تخصصی پرستاری در سال تحصیلی ۹۸- ۱۳۹۷ در دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، سومین دوره مصاحبه دکتری تخصصی پرستاری، جهت پذیرش دانشجو در مقطع دکتری، از امروز( دوشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۷) بین ۱۹۸ داوطلب آغاز و تا روز چهارشنبه  ۲۷ تیر ماه جاری در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه می یابد.

به گفته دکتر میترا صوابی، مسئول هماهنگی  سومین آزمون دکتری تخصصی پرستاری، داوطلبین متقاضی دانشگاه های شیراز، کرمان،  همدان، کاشان، بیرجند، مشهد، گلستان، گیلان و اصفهان، با حضور در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و پاسخ به سوالات اساتید که از دانشکده های پرستاری و مامایی دانشگاه های علوم پزشکی یادشده جهت برگزاری این آزمون دعوت گردیده اند، برگزار می گردد.

برگزاری کنفرانس اورژانس های کلیه و مجاری ادراری

به گزارش روابط عمومی دانشکده، کنفرانس اورژانس های کلیه و مجاری ادراری ، دوشنبه ۲۵ تیر ماه جاری، توسط اساتید گروه پرستاری مراقبت های ویژه و چند نفر از دانشجویان دکتری تخصصی پرستاری با موضوعات: تعریف اورژانس های اورولوژی، تروماهای کلیه و مجاری ادراری۱ (کلیه، حالب، مثانه، پیشابراه، پنیس فرکچر و ترومای بیضه) و تروماهای کلیه و مجاری ادراری ۲ (تورشن، پریاپیسم، پارافموریس، گانگرن فورنیه)، به همراه پرسش و پاسخ شرکت کنندگان در کنفرانس در تالاراندیشه دانشکده برگزار شد.

ارتقاء کیفیت مداخلات پیشگیرانه از پنومونی وابسته به ونتیلاتور در بخش مراقبت های ویژه: دفاع از پایان نامه دکتری تخصصی پرستاری در دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دانشجوی دکتری تخصصی پرستاری، سرکارخانم وجیهه آتشی، ورودی ۱۳۹۲، یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷ ،  درتالار اندیشه از پایان نامه خود با عنوان ارتقاء کیفیت مداخلات پیشگیرانه از پنومونی وابسته به ونتیلاتور در بخش مراقبت های ویژه (مطالعه اقدام پژوهی) دفاع نمود.

در پژوهش سرکارخانم وجیهه آتشی، یکی از عوارض جدی و شایع ناشی از استفاده از تهویه مکانیکی، پنومونی وابسته به ونتیلاتور معرفی شده است. بروز پنومونی وابسته به ونتیلاتور، باعث بروز عوارضی همچون افزایش طول مدت بستری در بیمارستان، افزایش هزینه ها و در نهایت افزایش مرگ و میر بیماران می شود. از این رو پیشگیری از پنومونی وابسته به ونتیلاتور در بخشهای ویژه، الویت سیستم های بهداشتی است. علیرغم به‌کارگیری راهکارهای مختلف و تلاش فراوان، کیفیت مراقبت مربوط به پیشگیری از پنومونی، پایین است و نیاز به یک برنامه کاربردی برای انجام مراقبت احساس می‌شود.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده پرستاری و مامایی RSS