previous pauseresume next

ارتقاء غربالگری سرطان پستان: دفاع از پایان نامه دکتری بهداشت باروری در دانشکده پرستاری و مامایی

دانشجوی دکتری بهداشت باروری ، سرکارخانم میترا صوابی اصفهانی ، دوشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۶، درتالار اندیشه از پایان نامه خود با عنوانارتقاء غربالگری سرطان پستان: یک مطالعه ترکیبی دفاع نمود.

در این پایان نامه،  سرکارخانم میترا صوابی اصفهانی ، سرطان پستان را یکی از شایع ترین بدخيمی ها در زنان معرفی نموده به گونه ای که این سرطان،  زندگی فرد و خانواده را دچار اختلال کرده و از این رو یکی از بهترین راه حلها، غربالگری با هدف تشخیص زودرس، کاهش مرگ ومیر و ناتوانی های ناشی از بیماری معرفی کرده است.

برگزاری کارگاه اخلاق و ارتباط حرفه ای دانشکده پرستاری و مامایی

کارگاه اخلاق و ارتباط حرفه ای، دو شنبه ۲۹ آبان جاری ويژه همكاران آموزشي مراكز پزشكي درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی درتالار معرفت دانشکده برگزار شد.

در آغاز این کارگاه ، سرکار خانم طیبه مهرابی ، مدیر گروه روانپرستاری و  دبير این کارگاه ، طی سخنان کوتاهی به بیان اهمیت و ضرورت ارتباط حرفه ای در بالین پرداخت .

در ادامه دیگر اساتید دانشکده پرستاری و مامایی به ارائه موضوعاتی چون:ارتقای مهارت های ارتباطی ، اخلاق در ارتباط ، ارتباط پرستار- بیمار ، ارتباط حرفه ای با همکار ، ارتباط پرستار با خانواده و همراه پرداختند.

شایان ذکراست در کارگاه ، بالغ بر۳۰ نفر از همكاران آموزشي مراكز پزشكي درمانی شرکت کرده بودند.

برگزاری جلسه آموزشی تردد

جلسه آموزشی تردد ، دو شنبه ۲۹ آبان جاری ويژه همكاران اداری در واحد کامپیوتر دانشکده، با آموزش سرکار خانم هاجر غفاری، مسئول کارگزینی برگزار شد.

استانهای غربی کشور در سوگ هموطنان عزیزمان: زلزله

جان باختن جمعی از هموطنان عزیزمان را در زلزله استان های غربی کشور، خاصه در استان کرمانشاه تسلیت عرض می نماییم.

هر نفسی طعم مرگ را خواهد چشید

مدیریت دانشکده درکذشت پدر ارجمند سرکار خانم محبوبه تائبی، عضو هیات علمی گروه مامایی و بهداشت باروری  را به ایشان و خانواده گرامیش تسلیت عرض نموده، از خداوند، برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی آرزومند است.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده پرستاری و مامایی RSS