اخبار تحصیلات تکمیلی

نشست علمی مرکز مطالعات و توسعه علوم پرستاری

در راستای ادامه سلسله نشستهای علمی مرکز مطالعات و توسعه علوم پرستاری، سومین نشست این مرکز تحت عنوان " چگونه صحیح بنویسیم، نشانه گذاری صحیح متن " روز چهارشنبه ۹۷/۹/۲۸ ساعت ۱۴ الی ۱۶  و در محل تالار اندیشه برگزار میگردد. از دانشجویان محترم دکتری دعوت میگردد در این جلسه شرکت نمایند.

(تصویر پوستر ضمیمه می باشد).

اطلاعیه فوری

قابل توجه کلیه دانشجویان دکتری ترم ۱۰

خواهشمند است در اسرع وقت نسبت به ارائه درخواست فرصت تحصیلی خود به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مراجعه نمایید.

دفاع از پایان نامه پرستاری

به اطلاع میرساند جلسه دفاع از پایان نامه سرکار خانم زهرا پورفرزاد دانشجوی دکترای پرستاری ساعت ۱۲ الی ۱۴ دوشنبه ۹۷/۹/۲۶ در محل تالار اندیشه دانشکده برگزار میگردد. حضور دانشجویان دکترای علاقمند در جلسه فوق بلامانع است.

دفاع از پایان نامه بهداشت باروری

به اطلاع میرساند جلسه دفاع از پایان نامه سرکار خانم وحیده فیروزان دانشجوی دکترای بهداشت باروری ساعت ۱۴ الی  ۱۶ دوشنبه ۹۷/۹/۱۹ در محل تالار اندیشه دانشکده برگزار میگردد. حضور دانشجویان دکترای علاقمند در جلسه فوق بلامانع است.

همایش یکروزه تحقیقات کیفی

همایش یکروزه تحقیقات کیفی و دستاوردهای آن در ۵ سال گذشته ، توسط معاونت پژوهشی دانشکده و با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده مدیریت و مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه در روز چهارشنبه ۹۷/۹/۲۱  ساعت ۸/۳۰ الی ۱۲ در محل تالار اندیشه دانشکده پرستاری و مامایی برگزار می گردد. از دانشجویان محترم دکتری دعوت میگردد در این همایش شرکت نمایند.

صفحه‌ها

اشتراک در RSS - اخبار تحصیلات تکمیلی