آیین آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدید الورود در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشکده، آیین استقبال از حضور دانشجویان جدید الورود در نیمسال دوماول سال تحصیلی۹۹– ۱۳۹۸ در رشته کارشناسی پرستاری، دوشنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۳۹۸ در تالار اندیشه  شد.

در این مراسم، سرکار خانم دکتر طالقانی رییس دانشکده پس از خوش آمدگویی و بیان سخنانی در خصوص رشته ی پرستاری، جایگاه حرفه ای این رشته در جامعه و امکانات و تجهیزات موجود در این دانشکده، اظهار امیدواری کرد که این دوره چهار ساله تحصیل، جزء بهترین دوره های عمر دانشجویان بوده و توام با کسب تجربه کافی جهت خدمت به مردم در مراکز آموزشی درمانی کشور باشد.

در ادامه دانشجویان جدید الورود با معاون آموزشی ، مدیران گروههای آموزشی، معاون دانشجویی فرهنگی و ... آشنا شدند.

شایان ذکر است دانشکده پرستاری، مامایی در نیمسال دوم سال تحصیلی۹۹– ۱۳۹۸ ، میزبان قریب به ۹۰ دانشجوی دختر و پسر کارشناسی رشته پرستاری، است.