آیین استقبال از دانشجویان خارجی جدید الورود رشته پزشکی عمومی در دانشگاه

شنبه ۱۱ آبان ماه، بمناسبت آغاز سال تحصیلی دانشجویان خارجی پذیرفته شده در حوزه آموزش بین الملل دانشگاه در رشته پزشکی عمومی، مراسمی با حضور دکتر صبری معاون آموزشی، دکتر نجیمی سرپرست روابط عمومی دانشگاه، دکتر یقینی معاون آموزشی دانشکده پزشکی و مدیران حوزه معاونت آموزشی در ساختمان تدبیر برگزار گردید.

در این مراسم معاون آموزشی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی و آرزوی موفقیت برای دانشجویان، در ارتباط با استفاده از فرصتهای زندگی و تلفیق علم با عمل مطالبی را برای حاضرین ارایه نمود.

دکتر صبری همچنین مهمترین موضوع در عرصه پزشکی را توجه به اصول انسانیت دانست و  ازدانشجویان جدیدالورود خواست در کنار کار و تلاش سخت در راه تحصیل علم، توجه خود را به خودسازی و ارتقای اصول اخلاقی نیز معطوف دارند.

وی همچنین در ادامه سخنان خود، به بیان تاریخچه دانشگاه، معرفی دانشکده ها و ارائه آمار اعضای هیات علمی و دانشجویان داخلی شاغل به تحصیل پرداخت.

دکتر مرجان منصوریان مدیر توسعه آموزش بین الملل نیز در این مراسم در سخنانی صمیمانه با دانشجویان گفت: درست است که شما از ملیتها و فرهنگهای متفاوت هستید، اما دارای اهدافی مشترک می باشید که همان کمک به بیماران و مردم کشورتان است و بایستی در این راه از هیچ تلاشی مضایقه نکنید. وی در ادامه دانشجویان را به سخت‌کوشی در مسیر مطالعه و یادگیری تشویق نمود.

گفتنی است این مراسم با اهداء هدایایی به رسم یادبود به دانشجویان و گرفتن عکس یادگاری به پایان رسید و سپس تور بازدید از پردیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشکده متبوع صورت گرفت.

شایان ذکر است در این بازدید دانشجوی کارشناسی رشته پرستاری( محسن صحراگرد)،  دانشکده را برای دانشجویان بین الملل که از کشورهای هندوستان، بنگلادش، پاکستان، سوریه، لبنان، عراق و حاشیه خلیج فارس بودند، به زبان انگلیسی معرفی کرد.

دانشجویان بین الملل دانشگاه، عکس یادبودی نیز با دکتر طالقانی گرفتند.