برگزاری آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی جاری( مجازی)

به گزارش روابط عمومی دانشکده، آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی جاری، امروز شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۹ با حضور رییس( دکتر فریبا طالقانی)، معاون آموزشی( دکتر احمدرضا یزدان نیک)، دکتر سهیلا جعفری( معاون دانشجویی فرهنگی)، مدیران گروه های آموزشی و EDO ، تشکل های علمی پژوهشی دانشکده و کارشناس واحد مشاوره، به صورت مجازی در تالار معرفت دانشکده متبوع برگزار شد.

و در ادامه کیفیت برگزاری آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود به قلم دکتر سهیلا جعفری( معاون دانشجویی فرهنگی):

آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی دانشکده پرستاری و مامایی (ورودی مهر ۹۹) به صورت وبیناردر تاریخ ۱۷ آبان ماه از ساعت ۱۴ لغایت ۱۷ برگزار گردید.

در این برنامه پس از سخنان ریاست محترم دانشکده و خوش آمدگویی به دانشجویان، معاون محترم آموزشی در خصوص مسائل آموزشی دانشجویان به ایراد سخن پرداخت .

سپس یکی از کارشناسان آموزش دانشکده در خصوص نحوه ورود به سامانه سما و آشنایی با آن، توضیحات مبسوط ارائه نمود. در ادامه یکی از اساتید دانشکده که مسئولیت آموزش مجازی دانشجویان را بر عهده دارند به اموزش نحوه ورود و استفاده از سامانه نوید پرداختند.

پس از پخش کلیپ معرفی دانشکده که توسط دانشجویان تهیه شده بود، معاون محترم دانشجوئی در خصوص زمینه های مختلف فعالیتهای دانشجوئی توضیحاتی بیان نمود. سپس نکاتی در زمینه کار دانشجوئی، نحوه استفاده از وام های دانشجوئی، شرایط استفاده از خوابگاه، تهیه کارت تغذیه و اخذ کمد در دانشکده توسط مسئول امور دانشجوئی مطرح گردید

از دانشجویان خواسته شده بودکه سوالات خود را در قسمت گفتگو یادداشت نمایند و در طول برنامه متناسب به موضوع، پاسخگویی به سوالات نیز انجام می شد.

در پایان دبیران شورای صنفی، شورای مشاورین جوان، انجمن های علمی پرستاری، مامایی و اتاق عمل و نماینده دانشجویان فعال در حوزه نشریات به معرفی فعالیتهای خود به دانشجویان جدیدالورود نمودند.

با قرار گرفتن کلیپهای معرفی مدیران گروههای آموزشی،کمیته تحقیقات دانشجوئی و دفتر مشاوره دانشکده، در گروههایی که در شبکه مجازی برای هر رشته تشکیل شده است، دانشجویان جدید با فعالیت این قسمتها نیز آشنا می گردند.

جلسه پس از پاسخ به کلیه سوالات دانشجویان خاتمه یافت .