برگزاری جشن روز پرستاری در دانشکده

یکشنبه ۲۵بهمن۱۳۹۴، به مناسبت سالروز میلاد حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار، شورای صنفی دانشجویان با مشارکت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده، روز پرستار را گرامی داشته و با برگزاری جشنی، از تعدادی از پیشکسوتان پسر اولین دوره  رشته پرستاری در این دانشکده تجلیل به عمل آوردند.

همچنین در این مراسم، آقای دکتر ایرج پور، مدیر دانشجویان داخل و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب( س) و روز پرستار، طی سخنانی به تبیین جایگاه پرستار در جامعه پرداخت.

ادامه ی برنامه ی  جشن روز پرستار در دانشکده توام بود با اجرای موسیقی سنتی و تئاتر، برگزاری مسابقه و در نهایت تجلیل از برخی از دانشجویان برتررشته پرستاری در عرصه ی فرهنگی.