برگزاری نشست علمی آموزشی طرحواره درمانی

در راستای برگزاری نشستهای علمی آموزشی( ادواری) معاونت آموزشی دانشکده ، عصرسه شنبه ۱۷ آذر  ۱۳۹۴، سرکار خانم تهمینه دادخواه تهرانی ،  عضو هیات علمی گروه مامایی و بهداشت باروری، به ارائه موضوع طرحواره درمانی SCHEMA THERAPYجهت اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی درتالار انديشه پرداخت.

طرحواره یا "Schema" بطور کلی به عنوان ساختار، قالب یا الگو تعریف می شود. طرحواره برای درک تجارب زندگی فرد ضروری است. طرحواره درمانی ، درمانی نوین و یکپارچه است که عمدتا براساس بسط و گسترش مفاهیم و روشهای درمان شناختی _ رفتاری کلاسیک بنا شده است. مزیت های مهم طرحواره درمانی بر سایر درمانهای متداول این است که در مقایسه با اغلب رویکردهای دیگر، طرح واره درمانی یکپارچه تر است.

از این رو درنشست علمی آموزشیطرحواره درمانی که تعدادی ازاساتید و دانشجویان شرکت کرده بودند، حاضران به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون موضوع یاد شده پرداختند .