برگزاری کارگاه مدیریت اورژانس مامایی

شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۵، کارگاه مدیریت اورژانس  مامایی جهت توانمندسازی دانشجویان ترم ۸ این رشته ، در آزمایشگاه مهارتهای بالین یدانشکده برگزار شد.

در این کارگاه ۳ روزه، طی ۶ جلسه، دانشجویان با نحوه ی اداره ی خون ریزی پس از زایمان، پارگی های وسیع کف واژن، دیستوشی شانه، احیای نوزاد، پرولاپس بند ناف، اکلامسی شبیه سازی شده آشنا شده و به ایفای نقش در موقعیت های بالینی می پردازند.

لازم به ذکر است درکارگاه مدیریت اورژانس  مامایی، دانشجویان از انواع وسایل آموزشی نظیر زبان گاو جهت تمرین اپی زیاتومی و پارگی های وسیع کف واژن، خون مصنوعی، لب جفتی شبیه سازی شده جهت کوراژ و ... جهت نمرین بهره مند می گردند.

همچنین خاطرنشان می نماید این کارگاه جهت قریب به ۳۰ نفر از دانشجویان کارشناسی رشته مامایی تا  ۲۸ تیر ماه جاری با تدریس عضو هیات علمی این گروه، سرکار خانم مژگان جانی قربان، ادامه می یابد.