اخبار تحصیلات تکمیلی

مرخصی استعلاجی دانشجویان تحصیلات تکمیلی

قابل توجه دانشجویان محترم دکتری

مصوبات درخواست مرخصی استعلاجی جهت مطالعه و اجرا پیوست میباشد.

اعلام نیاز هیأت علمی

قابل توجه دانشجویان محترم دکتری

به پیوست اعلام نیاز هیأت علمی طرح یا تعهد خدمت در دانشکده پرستاری و مامایی سبزوار ارسال می گردد.

دفاع پایان نامه بهداشت باروری

به اطلاع دانشجویان محترم دکتری میرساند جلسه دفاع از پایان نامه خانم زهرا سهرابی روز یکشنبه تاریخ ۹۸/۷/۲۱ در ساعت ۱۳ الی ۱۵ و در محل تالاراندیشه برگزار میگردد. حضور کلیه علاقمندان بلامانع است.

انتخابات اعضای کمیته دانشجویی

به اطلاع دانشجویان محترم دکتری میرساند انتخابات دور جدید اعضای کمیته دانشجویی در تاریخ ۹۸/۷/۲۳ برگزار میگردد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر فایل پیوست را مطالعه نمایید.

فراخوان دانشجوی نمونه

به اطلاع دانشجویان محترم دکتری میرساند با توجه به جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه، به پیوست این آیین نامه جهت آگاهی از مفاد آن و جدول امتیازات ارسال میگردد. متقاضیان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال درخواست حداکثر تا تاریخ ۹۸/۷/۱۶ به واحد امور دانشجویی دانشکده و یا دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مراجعه نمایند.

صفحه‌ها

اشتراک در RSS - اخبار تحصیلات تکمیلی