آمادگی آزمایشگاه جامع برای پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی جهت انجام پایان نامه

به استحضار می رساند به مناسبت آذرماه پژوهش و برای تسهیل بهتر پژوهش های کاربردی و هدفمند، آزمایشگاه جامع با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری در نظردارد تعداد حداکثر 10 نفر از افراد مستعد و نخبه، به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان را برای انجام پروژه های تحقیقاتی مربوط به پایان نامه با شرایط زیر پذیرش نماید:

1) استفاده آزاد از فضا و امکانات عمومی آزمایشگاه

2) استفاده آزاد از مشاوره علمی و فنی کارشناسان مجرب آزمایشگاه

3) استفاده از تخفیفات شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی(labsnet)

4) استفاده از دستگاهها یا خدمات تعرفه دار با تخفیف 50 درصد برای علوم پزشکی اصفهان و 20 درصد برای دو دانشگاه دیگر استان (علاوه بر تخفیف labsnet و تا سقف 10 میلیون تومان برای هر نفر). استثنائا این تخفیف شامل دستگاه توالی یابی نمی شود.

5) این تسهیلات از اکنون تا پایان آذرماه 1402 برقرار است و در صورت پایان یافتن کار یک دانشجو، دانشجوی دیگری می تواند جایگزین شود اما در واحد زمان حداکثر 10 نفر می توانند از این امکانات استفاده نمایند.

6) دانشجو با معرفی رئیس دانشکده و تائید معاونت پژوهشی پذیرفته می شود. در صورت وجود متقاضی بیش از ظرفیت، دانشجویان با مصاحبه پذیرفته یا نوبت بندی می شوند.

7) تامین مواد مصرفی به عهده استاد راهنما می باشد.

8) حضور و استفاده هر دانشجو حداکثر 6 ماه است و تنها با تصمیم رئیس آزمایشگاه تا یکسال قابل تمدید است.