بررسی پیشبرد اهداف برنامه عملیاتی توانمندسازی اعضا هیات علمی و نهایی سازی آیین نامه توانمندسازی اعضا هیات علمی

جلسه «نهایی سازی آیین نامه توانمندسازی اعضا هیات علمی» با حضور آقای دکتر ایرج پور(سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر باقری(دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر خراسانی(عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان)، خانم دکتر افشاری(عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان)، آقای دکتر تقدسی(عضو هیات علمی دانشکده پرستاری ومامائی کاشان)، خانم دکتر مسعودی علوی(عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی کاشان) و خانم عامری (کارشناس و مسئول دفتر کارگروه توسعه علوم پرستاری) روز سه شنبه 1402/5/10 راس ساعت 8:00 در سالن شورای کارگروه توسعه علوم پرستاری حضوری و مجازی برگزار گردید.

دراین جلسه آقای دکتر ایرج پور ضمن تشکر از حضور اساتید به دستور جلسه اشاره کردند. سپس خانم دکتر خراسانی در قالب پاور تمامی اقداماتی را که در راستای تحقق اهداف برنامه عملیاتی و پروژه توانمندسازی اعضا هیات علمی انجام شده بود را ارائه کردند سپس اعضا پروژه نظرات و پیشنهادت خود را در راستای نهایی سازی آیین نامه توانمندسازی اعضا هیات علمی بیان کردند. در پایان مقرر گردید آیین نامه در چارچوب ارائه شده ساده نویسی و روانسازی گردد. جلسه در ساعت 10:00 با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد پایان یافت.