بررسی پیشبرد گامهای پایلوت آیین نامه توانمندسازی اعضا هیات علمی

جلسه «بررسی چگونگی اجرای پایلوت آیین نامه توانمندسازی اعضا هیات علمی» با حضور آقای دکتر ایرج پور (سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر خراسانی (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان)، خانم دکتر افشاری (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان و خانم عامری (کارشناس و مسئول دفتر کارگروه توسعه علوم پرستاری) روز سه شنبه 1402/3/16 راس ساعت 14:00 در سالن شورای کارگروه توسعه علوم پرستاری  برگزار گردید.

دراین جلسه آقای دکتر ایرج پور ضمن تشکر از حضور اساتید در ارتباط با پروژه توانمندسازی اعضا هیات علمی و نظرات کارشناسان موسسه نصر مواردی را بیان نمودند سپس خانم دکتر خراسانی نظرات تجمیع شده مشارکت کنندگان در دو دوره برگزاری شده «کلیات مراقبتهای حمایتی تسکینی» و «مراقبت از بیماران بیهوش و تحت ونتیلاتور» را ارائه کردند. سپس خانم دکتر افشاری در ارتباط با گزارشات ارائه شده به نصر و همچنین فاز اجرایی پروژه توانمندسازی اعضا هیات علمی مطالبی را ارائه کردند. در پایان جلسه مذکور با 3 مصوبه در ساعت 15:00 با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد پایان یافت.