برگزاری اولین روز از ایستگاه معرفی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویی

برگزاری اولین روز از ایستگاه معرفی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویی در سالن ورودی دانشکده پرستاری و مامائی با حضور سرکار خانم دکتر نگین شکرالهی (دانشجوی سال پنجم پزشکی، دارای مدال نقره در حیطه کارآفرینی) و جناب آقای محمدمهدی اخگر(دانشجوی سال آخر کارشناسی پرستاری، دارای دیپلم افتخار در حیطه کار آفرینی) و حضور پرشور دانشجویان برگزار گردید. خانم دکتر شکرالهی و آقای اخگر به سوالات دانشجویان در زمینه مشارکت در المپیاد کشوری پاسخ داده و آنها را راهنمایی کردند. سپس کارکنان دفتر توسعه آموزش با خانم دکتر شکرالهی و آقای اخگر مصاحبه کردند. آنها در پاسخ به ترسیم مسیر موفقیت و ایجاد انگیزه برای هدفمند شدن دانشجویان جهت کسب موفقیت های بیشتر بیان داشتند: مشارکت در تشکل های دانشجویی، مشارکت در المپیادهای کشوری بهترین مسیر است. ایجاد انگیزه و حرکت در مسیر موفقیت از گامهای کوچک شروع می شود.