برگزاری اولین نشست فرهیختگان دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، اولین نشست فرهیختگان ( اساتید بازنشسته) ، شنبه 28 آبان ماه جاری با حضور قریب به ده نفر از ایشان و تیم مدیریت دانشکده( مسعود بهرامی، اکرم اعرابی، الهه آشوری و حجت اله یوسفی) و تنی چند از مدیران گروه های آموزشی و اعضاء هیات علمی، در تالار اندیشه برگزار شد.

در این جلسه، بعد از قرائت قرآن توسط دانشجوی پرستاری و  قاری( ظفری) و  سخنان کوتاه رییس دانشکده، فرهیختگان دانشکده، با طرح نقطه نظرات خود درخصوص نشست های فرهیختگان،  درخواست های خود را از رییس دانشکده ، بیان نمودند.

در ادامه بعد از بحث کوتاه استاد محمد نصیری،  پیرامون نشاط و تبعات آن در محیط های دانشگاهی، کلید واحد فرهیختگان تقدیم ایشان شد.

گفتنی است تخصیص اتاقی به فرهیختگان، مصوبه ی شورای دانشگاه در سال 1399 بود که تاکنون انجام آن به تاخیر افتاده بود.