برگزاری وبینار انعطاف پذیری روانی و آموزش مراقبتهای حمایتی تسکینی

به گزارش روابط عمومی دانشکده سه شنبه ۲۱ دی ۱۴۰۰، وبینار  انعطاف پذیری روانی و آموزش مراقبتهای حمایتی  تسکینی برگزار شد.

به گفته ی دکتر سید علی کلاهدوزان ( عضو هیات علمی گروه آموزشی بین رشته ای مراقبت های حمایتی تسکینی)، این وبینار درباره نحوه آموزش پذیرش بیماری و حرکت در مسیر زندگی ارزشمدارانه برای بیماران و خانواده آنها بود.

انعطاف پذیری روانی فرایند محوری درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) می باشد که این درمان از جمله درمان های موج سوم روانشناسی و یکی از پرکاربردترین و موثرترین درمان های روانشناختی محسوب می شود.

سخنران این وبینار، پروفسور استیون هیز، از دانشگاه نوادای آمریکا بود که مبدع رویکرد درمان اکت بوده و همچنین در آخرین رتبه بندی روانشناسان دنیا، سی امین و  تاثیرگزارترین روانشناس دنیا لقب گرفته است.