برگزاری وبینار Digital Health در هفته پژوهش 1400

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، شنبه 20 آذر، وبینار Digital Health،  توسط دکتر فرهاد فاتحی، عضو هیات علمی پژوهشی مرکز سلامت آنلاین دانشگاه کوئینزلند استرالیا و  مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی( دکتر مهشید گیوی)، برگزار شد.

دکتر گیوی، درخصوص وبینار برگزار شده گفت: بخش مراقبت‌های بهداشتی به یک انقلاب دیجیتال تبدیل شده‌است. فناوری در هر فرآیند جای خود را دارد. مفهوم سلامت دیجیتال یا سلامت الکترونیک، برای تعیین استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در بخش مراقبت‌های بهداشتی و تجهیز آن به منابع پیشرفته در جهت اطمینان از مدیریت کارآمدتر و تشخیص بهینه برای مراقبت بهتر از بیمار می‌باشد و این موضوع شامل نوآوری‌هایی در زمینه‌های مختلف مانند ارتباط پزشک و پرستار و بیمار، تحقیقات و مدیریت درمان و مراقبت است.