تهیه و تدوین لاگ بوک ارزشیابی بالینی مقطع کارشناسی

برگزاری جلسه ی «تهیه و تدوین لاگ بوک ارزشیابی بالینی مقطع کارشناسی» با حضور آقای دکتر ایرج پور (سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر باقری (دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم عامری(کارشناس و مسئول دفتر کارگروه توسعه علوم پرستاری)، آقای  فلاحتی (همکار طرح و دانشجوی دکترای پرستاری) و خانم محمدی (همکار طرح و دانشجوی دکترای پرستاری) روز یکشنبه 1400/12/22 راس ساعت 11:00 در سالن شورای مرکز ملی مطالعات و توسعه علوم پرستاری دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید.

در این جلسه خانم محمدی گزارشی ازتجمیع اشتراکات، گویه ها و رعایت تقدم و تاخر مطالب درلاگ بوکهای دریافتی از دفتر کارگروه توسعه علوم پرستاری که طی فراخوانی از سطح کشور جمع آوری شده اند را ارائه کردند. در ادامه آقای فلاحتی پیرامون پروپوزال مبحث فوق مطالبی عنوان کردند. سپس آقای دکتر ایرج پور و خانم دکتر باقری نظرات اصلاحی و پیشنهادات خود در راستای ارتقای کمی و کیفی لاگ بوکها را بیان داشتند. جلسه مذکور با سه مصوبه در ساعت 12:15 با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد پایان یافت.