توسعه برنامه ترجمان دانش در ارائه مراقبت های جامع سلامت به بیماران مبتلا به بیماری دیابت / دفاع از پایان نامه دکتری تخصصی پرستاری

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دانشجوی دکتری تخصصی پرستاری ، راحله جوانبختیان ، چهارشنبه 29 دی ماه 1400، درتالار معرفت از پایان نامه خود با عنوان توسعه برنامه ترجمان دانش در ارائه مراقبت های جامع سلامت به بیماران مبتلا به بیماری دیابت ، دفاع نمود.

دانشجو راحله جوانبختیان ، در خلاصه پایان نامه ارسالی خود به روابط عمومی دانشکده گفته است: اپیدمی جهانی دیابت چالشی بزرگ پیش‌روی ارائه‌دهندگان خدمات سلامت است. افزایش استفاده از دانش به راه‌حل‌هایی مانند ترجمان دانش جهت انجام مراقبت‌های موثر نیازمند است. هدف مطالعه حاضر تعیین  وضعیت ترجمان دانش در زمینه ارائه مراقبت‌های جامع سلامت به بیماران مبتلا به دیابت و توسعه برنامه ارتقا آمادگی پرستاران برای عملکرد مبتنی بر شواهد می‌باشد.

جوانبختیان می گوید پژوهش حاضر یک مطالعه ترکیبی مداخله‌ای، از نوع متوالی اکتشافی (کیفی- کمی) می‌باشد؛ که در قالب 4 فاز و در دو بخش کیفی و کمی انجام شد و نتایج: به طور کلی نتایج نشان داد ترجمان دانش در ارائه خدمات جامع به بیماران مبتلا به دیابت در همه اجزای فرایند ترجمان دانش دارای کاستی‌هایی می‌باشد.

اساتید راهنمای دانشجو راحله جوانبختیان ، دکتر موسی علوی و دکتر محمدرضا سلیمانی، بودند.

همچنین داوری پایان نامه ایشان را دکتر غلامرضا خیرآبادی ، دکتر نسرین شعربافچی زاده ، دکتر پروانه اباذری، دکتر دکتر احمدرضا یزدان نیک و دکتر جهانگیر مقصودی، به عهده داشتند.