جلسه دفتر توسعه آموزش در تاریخ 1402/9/20 با ریاست و معاونت محترم دانشکده و مدیران محترم گروه های آموزشی

جلسه دفتر توسعه آموزش در تاریخ 1402/9/20 راس ساعت 12:30  با حضور ریاست و معاونت محترم دانشکده، مدیران گروه ها و خانم دکتر ابوالحسنی و کارشناسان دفتر توسعه آموزش در سالن شورای دانشکده پرستاری و مامائی برگزار گردید. در این جلسه خانم دکتر ابوالحسنی(مسئول دفتر توسعه آموزش) ضمن خوش آمدگویی به حاضران، به دستور جلسه اشاره کردند ایشان پیرامون ساختار سازمانی دفاتر توسعه آموزش، گردهمائی مسئولین دفاتر آموزش کل کشور در وزارتخانه متبوع، پیگیری های خانم دکتر محمدی مسئول دفاتر توسعه آموزش وزارتخانه در ارتباط با مسائل و چالشهای دفاتر توسعه، کمیته های فعال در دفتر توسعه دانشکده مشکلات، چالشها و همکاری اعضا کمیته ها، مطالبی را بیان کردند. سپس به سوالات حاضران در جلسه پیرامون فعالیتها و مشکلات پاسخ گفتند. سپس آقای دکتر بهرامی ریاست محترم دانشکده با اشاره به تشریح شهدای گمنام در دانشگاه بیان داشتند با فعالیت هدفمندتر و موثرتر اعضا کمیته ها میتوان به رفع مشکلات و چالشهای پیش رو همت گماشت. جلسه در ساعت 14:00 پایان یافت.