جلسه لاگ بوک مورخ 20 دی ماه 1401

جلسه لاگ بوک الکترونیک، با حضور جناب آقای دکتر بهرامی ( ریاست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)، سرکار خانم دکتر اعرابی ( معاونت آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی)، خانم دکتر ابوالحسنی ( مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامایی)، مدیران گروه های آموزشی، اعضا کمیته ی ارزشیابی دانشکده و رابطین محترم لاگ بوک، در روز سه شنبه 20 دی ماه 1401 از ساعت 8 الی 10 در سالن معرفت دانشکده پرستاری برگزار گردید.

در این جلسه ضمن ارائه راهکارهایی برای رفع مشکلات لاگ بوک، شیوه ی جدید طراحی و برنامه ریزی لاگ بوک الکترونیک جهت نیمسال دوم 1402-1401 مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین لیست فعالیت های بالینی مربوط به هر گروه آموزشی ( شامل گروه های سلامت جامعه، روان پرستاری، سلامت بزرگسالان، کودکان، ویژه) ارائه و ارزیابی شد. سپس اعضا حاضر در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.