در آستانه ی روز جهانی مامایی: آغاز به کار دوازدهمین کارناوال مامایی

بازدید رییس دانشکده ( مسعود بهرامی)، معاون پژوهشی( مریم کیان پور) از آغاز به کار دوازدهمین کارناوال مامایی که از امروز دوشنبه  ۱۱ اردیبهشت ماه  تا پنجشنبه چهاردهم  با استقرار دو پایگاه در حصه جنوبی و منطقه دارک زینبیه با ارائه ی مراقبت های روتین مشاوره، معاینه،  درمان و آموزش با موضوعات مربوط به رشته ی مامایی،  شروع به فعالیت نموده است.

و همچنین استقرار ۹ پایگاه در سطح شهر، روز پنج شنبه چهاردهم اردیبهشت، به منظور ادامه ی ارائه خدمات مشاوره، آموزش و ... در رشته مامایی، با حضور  اعضاء هیات علمی، دانشجویان دکتری مامایی و بهداشت باروری، دانشجویان کارشناسی ارشد با گرایش های مختلف و همچنین دانشجویان کارشناسی رشته مامایی

و یادآوری دو  نکته:

۱) متولی برگزاری کارناوال های مامایی به مناسبت روز جهانی مامایی طی سال های گذشته، محبوبه والیانی( مدیر گروه آموزشی مامایی و بهداشت باروری ) از دانشکده متبوع بوده است و ۲)  استقرار  پایگاه های ثابت روز چهاردهم در میادین نقش جهان، امام حسین ع  و  انقلاب با رائه ی خدمات یادشده.