مراسم جشن روز پرستار بمناسبت ولادت با سعادت اسوه صبر و استقامت ،حضرت زینب (س) در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

به همت دانشکده پرستاری و مامایی مراسم جشن روز پرستار بمناسبت ولادت حضرت زینب (س) در روز جمعه 26 آبانماه از ساعت 17 لغایت20:30 در تالار شهید حیدری برگزار گردید.

مراسم با حضور پرسنل و کارکنان دانشکده ، مدیران و اعضاء محترم هیئت علمی ، مجموعه فرهنگی شهید چمران و خانواده محترمشان با  اقامه نماز جماعت ، تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید که مورد توجه حاضرین قرار گرفت . سپس دکتر بهرامی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی ضمن تبریک روز پرستار مقدم مدعوین را گرامی داشتند. در ادامه مراسم برنامه های طنز و متنوعی اجرا شد .در حاشیه این مراسم کلاس مشاوره ویژه خانواده مجموعه فرهنگی شهید چمران برگزار گردید . در پایان مدعوین پس از پذیرایی و  صرف شام دانشکده را ترک کردند.