نشست دفتر توسعه آموزش با ریاست، معاون آموزشی و مسئولین و اعضاء سه کمیته ( برنامه ریزی درسی، آموزش بالینی، ارزشیابی)

جلسه دفتر توسعه آموزش در تاریخ 4/9/1401 راس ساعت 15:30 با حضور ریاست و معاونت محترم دانشکده، مسئولین و اعضا کمیته های edo  (ارزشیابی، آموزش بالینی و برنامه ریزی درسی)  و خانم دکتر ابوالحسنی (مسئول دفتر توسعه آموزش) و کارشناسان دفتر توسعه آموزش در تالار اندیشه دانشکده پرستاری و مامائی برگزار گردید. در این جلسه خانم دکتر ابوالحسنی ضمن خوش آمدگویی به حاضران در جلسه، به دستور جلسه مبنی بر ارائه گزارش عملکرد مسئولین کمیته ها و برنامه زمانبندی جهت فعالیتهای کمیته ها تا پایان سال جاری اشاره کردند. سپس خانم ها قزلباش و هایراپطیان و آقای دکتر اکبری پیرامون فعالیتها و اهداف و چالشهای کمیته های مربوطه سخنانی بیان داشتند و به سوالات حاضران در جلسه پیرامون فعالیتها و مشکلات پاسخ گفتند. سپس آقای دکتر بهرامی ریاست محترم دانشکده پیرامون مشکلات و چالشهای عنوان شده راهکارهایی ارائه کردند و از مسئول دفتر توسعه آموزش و مسئولین کمیته ها خواستند تا برای پیشبرد اهداف دفتر توسعه آموزش پرستاری و همچنین کمیته هافعالانه تر و هدفمندتر تلاش کنند. جلسه در ساعت 17:10 پایان یافت.