برگزاری نشست صمیمانه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با مسئولان و استادان دانشکده پرستاری و مامایی به مناسبت گرامی داشت نقش و ارزش والای آموزش، سه شنبه اول خردادماه 1403 نشست صمیمانه معاون آموزشی دانشگاه بامسئولان واساتید دانشکده پرستاری و مامایی درسالن اندیشه برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی دانشکده ، این نشست که با حضور معاون محترم آموزشی دانشگاه ، مدیرمرکزمطالعات وتوسعه آموزش پزشکی دانشگاه و مسئولین وجمعی از اساتیددانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد، در ابتدای این جلسه رئیس دانشکده ضمن خوشامدگویی به حضار به بیان نقطه نظرات و نکات مهم آموزشی برای مدیران گروه پرداخت دراین دورهمی صمیمی مدیران مختلف گروه های آموزشی دانشکده به بیان مشکلات گروهها و نقطه نظرات و پیشنهادات خود در مورد مسائل مهم گروه آموزشی خودپرداختند . در ادامه جلسه دکترمعصومی معاون آموزش دانشگاه ضمن برشمردن نکات مهم آموزشی، به بیان راهکارهای مختلف گروههای آموزشی مطرح شده پرداختند.