پیام تبریک دکتر بهرامی به مناسبت روز پرستار1400

خجسته  سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار در تقویم ایران اسلامی، بهترین فرصت جهت تجلیل از زحمات شما پرستاران عزیزمی باشد و نام گذاری ولادت حضرت زینب (س)، بانوی بزرگوار عرصه کربلا به عنوان روز پرستار، نماد و ارزش والای این شغل شریف و نشانه احترام جامعه، به پرستاران و شما اساتید پرستاری است. قدردانی از زحمات شبانه روزی شما بزرگوارانی که اهتمام به آموزش و تربیت جامعه پرستاری، نموده اید.  پرستارانی که بحق یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت هستند و این مقبولیت و محبوبیت زمانی به بالاترین حد خود رسید، که در مدیریت بیماری کرونا، از شما استاد گرانقدر پرستاری تا کادر درمان پرستاری در کنار سایر همکاران در جنگ مرگ و زندگی، شجاعانه و صبورانه ایستادید و سینه خود را سپر بلای مردم کردید.

اینجانب ، بر خود لازم می دانم علاوه بر تبریک مجدد روز و هفته ی پرستاری، به مقام والای شهدای سلامت، خاصه پرستاران گرامی سر تعظیم فرود آورده و برای ایشان بهترین جایگاه را در اعلی علیین طلب نمایم.

بااحترام و ارادت

دکتر مسعود بهرامی/ رییس دانشکده