پیام تسلیت رئیس دانشکده پرستاری و مامایی به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

دکتر بهرامی، با صدور پیامی بمناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بر گرامیداشت ایام فاطمیه تاکید کرد.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت فاطمه (س) تکیه‌گاه پیامبر عظیم الشان اسلام و بزرگ‌ترین آموزگار بانوان جهان که در دوران حیات خویش نمونه طهارت، عصمت و ایثار بود و با شهادت مظلومانه و سیره زندگی خود به تمامی جهانیان آموخت، هر کس به ریسمان الهی و آل نبی تمسک جوید، بی‌شک راه حق و درستی را برگزیده است و تا همیشه در اذهان مردم جهان زنده خواهد ماند.

شهادت حضرت زهرا (س) تنها یک واقعه ای تاریخی نیست؛ بلکه آموزه ای متعالی در دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی است و مهم‌ترین ویژگی آن حضرت، ولایت مداری تا آخرین لحظه زندگی‌اش و حتی شهادت در این راه بود. با امید به اینکه رهرو راه آن طاهره مطهره باشیم و ایام غم بار فاطمیه را با شکوه بیش از پیش گرامی بداریم، اینجانب بر خود لازم می‌دانم، سالروز شهادت دخت رسول گرامی اسلام را به محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج) مقام معظم رهبری، همه رهروان حضرتش در جهان و جامعه دانشگاهی به‌ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی تسلیت عرض می نمایم.

دکتر مسعود بهرامی

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی