پیشبرد اهداف برنامه عملیاتی راهنمای یادگیری بالینی (Clinical Study Guide)

جلسه « مروری بر نحوه تدوین راهنمای یادگیری بالینی- ارائه گزارش سرگروه های راهنمای بالینی- تعیین ددلاین برای اتمام راهنما- توضیحات در مورد قرارداد با اعضا» با حضور آقای دکتر ایرج پور (سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر باقری (دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر گشمرد(عضو هیات علمی دانشگاه بوشهر)، خانم دکتر پوران توکلی (عضو هیات علمی دانشگاه شیراز)، آقای دکتر محمدرضا حیدری (عضو هیات علمی دنشگاه شاهد تهران)، خانم دکتر مهین غیبی زاده (عضو هیات علمی دانشگاه اهواز)، آقای دکتر اسماعیل پارسایی منش (عضو هیات علمی دانشگاه کراش)، خانم دکتر آذر درویش پور (عضو هیات علمی دانشگاه گیلان) و خانم عامری (کارشناس و مسئول دفتر کارگروه توسعه علوم پرستاری) روز چهارشنبه 1401/5/5 راس ساعت 10:15 در سالن شورای کارگروه توسعه علوم پرستاری  به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید.

دراین جلسه خانم دکتر باقری ضمن تشکر از حضور اعضا، به دستور جلسه اشاره کرده و تدوین راهنمای یادگیری بالینی با توجه به سه راس مثلث توضیحاتی ارائه کردند. سپس به الگوی نگارش و جدول چک لیست ها اشاره کردند. در ادامه سرگروه مباحث کودکان، مراقبتهای ویژه، روانپرستاری، کلیه-قلب-تنفس، سلامت جامعه و ارتوپدی گزارشی از فعالیتهای انجام شده در راستای اهداف برنامه عملیاتی و مباحث مربوطه ارائه کردند. جلسه مذکور با سه مصوبه در ساعت 12:00 با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد پایان یافت.