پیشبرد تدوین درسنامه های بومی پرستاری

جلسه «ارائه گزارش مسئولین درسنامه های بومی پرستاری» با حضور آقای دکتر ایرج پور (سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر باقری (دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر نم نباتی (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان و مسئول درسنامه کودک بیمار)، خانم دکتر مسعودی علوی (عضو هیات عملی دانشکده پرستاری و مامائی کاشان و مسئول درسنامه داخلی جراحی2)، خانم دکتر علی اکبری (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی شهرکرد و مسئول درسنامه پرستاری فوریتها) و خانم عامری (کارشناس و مسئول دفتر کارگروه توسعه علوم پرستاری) روز چهارشنبه 1401/5/12 راس ساعت 10:00 در سالن شورای کارگروه توسعه علوم پرستاری  به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید.

دراین جلسه مسئولین تدوین درسنامه های بومی پرستاری گزارشی از فعالیتهای انجام شده در راستای اهداف تدوین درسنامه ها ارائه کردند.  در حال حاضر شش درسنامه در حال تدوین می باشد. جلسه مذکور با مصوباتی  در ساعت 11:00 با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد پایان یافت.