گزارش اولين جلسه كارگروه توسعه علوم پرستاری مورخ۱۳۹۴/۸/۲۶

اولين جلسه كارگروه توسعه علوم پرستاري با حضور قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان مسئول کارگروه و روساي دانشكده هاي پرستاري مامايي  دانشگاههاي علوم پزشكي اصفهان ، يزد، كاشان و شهركرد، و همچنین معاون آموزشی،مدير دفتر توسعه آموزش و سرپرست مركز تحقيقات مراقبتهاي پرستاري و مامايي دانشكده پرستاري ومامايي اصفهان در ساعت ۱۰ صبح سه شنبه ۱۳۹۴/۸/۲۶ در دانشكده پرستاري ومامايي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان تشكيل شد.خلاصه تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه به شرح زیر می باشد.

۱.  در گام نخست، فراخوان همكاري به دانشگاههاي علوم پزشكي كشور جهت ارائه حداکثر۵-۴  پيشنهاد كلي ( هر پیشنهاد حداکثر در یک صفحه ) مبتني برمحورهاي واسپاری شده درحيطه توسعه علوم پرستاري تا تاریخ ۹۴/۹/۲۲به آدرس ایمیلedo@nm.mui.ac.irارسال گردد، و در همین بازه زمانی اطلاعات اپيدميولوژيكي و دموگرافيكي آموزش و خدمات پرستاری از مجاري ذيربط كشوري توسط دبيرخانه كارگروه  جمع آوري گردد.همچنین مقرر شد دانشگاههای همکار در کارگروه توسعه علوم پرستاری ( کاشان، یزد و شهرکرد) پیشنهادات خود را تا ۹۴/۹/۲۲ به دبیرخانه کارگروه یا به و از طریق دبیرخانه کارگروه ، پیشنهادات رسیده قبل از جلسه آتی در اختیار کلیه اعضا قرار گیرد.

۲.  طرح پیشنهادی دانشکده پرستاری مامائی اصفهان ارائه شده توسط اقای دکتر ایرج پور تحت عنوان بهره برداری از مشارکت همکار آموزشی که از سال گذشته وارد مرحله پایلوت گردیده است به تفصیل معرفی گردید  و مقررشد دانشگاههای همکار در منطقه، پس از بررسی طرح نسبت به ارائه پیشنهادات در بسط و گسترش این طرح برای جلسه آتی اقدام نمایند.

۳.  مقرر شد دبيرخانه كارگروه در دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری مامائی مستقر و مدیر این دفتر( سرکار خانم دکتر اباذری) به عنوان دبیر کارگروه، نسبت به هماهنگی های لازم برای برگزاری جلسات، پیگیری مصوبات و انعکاس صورتجلسات به شورای معاونین آموزشی دانشگاههای منطقه را با نظارت مسئول کارگروه بعمل آورند.

۴ . موضوع ائین نامه استفاده از ظرفیت بیمارستانها در تربیت پرستار از بحثهای مطرح شده در جلسه بوده است، اعضای حاضر در جلسه، ماموریت واسپاری توسعه علوم پرستاری به دانشکده های پرستاری و مامایی را با ابلاغ اخیر معاونت آموزشی وزارت متبوع ( موضوع نامه ۸۷۰/۵۰۰ مورخ ۹۴/۸/۲۰) "آیین نامه استفاده از ظرفیت بیمارستان های دولتی و خصوصی در تربیت کارشناسان پرستاری"مغایر دانستند لذا پیشنهاد شد تقاضای پیگیری بازنگری در این موضوع از طریق دبیرخانه منطقه هفت آمایش کشوربه ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان سرپرست دبیرخانه منطقه در الویت پیشنهادات کارگروه توسعه علوم پرستاری قرار گیرد.

اعضاء حاضر:

دكتر فريبا طالقاني،دكتر عليرضا ايرج پور،دكتر نصراله عليمحمدي،دكتر حسين توانگر،دكتر نگين مسعودي علوي

دكتر رضا مسعودي،دكتر بهناز انجذاب،دكتر پروانه اباذري ، دكتر محسن شهرياري،دكترشهناز كهن ،دكتر مهناز نوروزی