برگزاری جلسه پیشبرد پروژه¬ی توانمندسازی اعضای هیات علمی پرستاری

جلسه ی پیشبرد پروژه ی توانمندسازی اعضای هیات علمی پرستاری با حضور آقای دکتر علیرضا ایرج پور(سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر مریم باقری (دبیرکارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر پروانه خراسانی( عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان)، آقای دکتر محسن تقدسی (رئیس دانشکده پرستاری و مامائی کاشان)، خانم دکتر نگین مسعودی علوی (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی کاشان)، خانم دکتر عاطفه افشاری (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان) و خانم موسوی (همکار پژوهشی پروژه) روز یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۹ راس ساعت 15:00 در شبکه ملی مطالعات و توسعه علوم پرستاری دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به صورت حضور و مجازی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه گزارشی از مراحل اجرای پروژه به طور خلاصه توسط خانم دکتر افشاری ارائه گردید.در این راستا اقدامات انجام شده در فاز اول و فاز دوم بیان گردید و چگونگی ارسال گزارش به مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی مورد بررسی قرار گرفت. سپس به بازنگری آیین نامه پرداختند و اعضای حاضر در جلسه پیشنهادات و نظرات خود را بیان کردند. در ادامه ی جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون اجرای آیین نامه به صورت پایلوت در منطقه ۷ آمایشی انجام شد. با تصویب ۳ مصوبه، جلسه ساعت ۱۷، با ذکر صلوات بر محمد(ص) و خاندان محمد(ص) به پایان رسید.