برگزاری جلسه ی بازنگری و تایید نهایی پرسشنامه¬ی دانش آموختگان پرستاری مقطع کارشناسی ارشد پرستاری

برگزاری جلسه ی «بازنگری و روایی پرسشنامه ی دانش آموختگان پرستاری مقطع کارشناسی ارشد» با حضور آقای دکتر علیرضا ایرج پور(سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر مریم باقری(دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم معصومه فولادوندی و خانم ستاره تاجداری(دانشجویان دکتری تخصصی پرستاری) روز یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲ راس ساعت 12:00 در شبکه ملی مطالعات و توسعه علوم پرستاری دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به صورت حضور و مجازی برگزار گردید.

سپس سوالات پرسشنامه توسط مسئول مربوطه خوانده می شد و  مورد بحث و بررسی اعضا حاضر در جلسه قرار می گرفت. اعضای حاضر در جلسات پیشنهادات و نظرات خود را ارائه می کردند و همزمان توسط خانم فولادوندی اصلاح می گردید. با توجه و نظرات اعضای حاضر در جلسه تعدادی از سوالات پرسشنامه ی دانش آموختگان پرستاری مقطع کارشناسی ارشد صلاح گردید.

در نهایت با تصویب ۳ مورد مصوبه چلسه ساعت ۱۵.۱۵ با صلوات بر محمد(ص) و خاندان محمد(ص) به پایان رسید.