آشنایی با مدل کسب و کار و ارتباط آن با نظام سلامت / آغازین روز آذرماه پژوهش 1401 در دانشکده

پیشروی دانشگاه ها به سوی دانشگاه های نسل سوم و تاکید بر امورکارآفرینی در دانشگاه ها و تربیت دانشجویان در این حیطه، لزوم آشنایی و پرداختن به ایده های نو، قابل انجام و سود آور، پیش ازپیش اهمیت یافته است و آموزش در این حیطه، همواره به یکی از اهداف دانشگاه ها تبدیل شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در اولین روز آذرماه پژوهش در دانشکده متبوع( دوم آذر ماه)، دکتر صفورا دری( عضو هیات علمی گروه آموزشی پرستاری سلامت بزرگسالان/ مدرس این دوره از کارگاه های آشنایی با مدل کسب و کار و ارتباط آن با نظام سلامت)، گفت: وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و به تبع آن دانشگاه های علوم پزشکی نیز در برگزاری المپیادهای  کارآفرینی، گام های مهمی برداشته و از این طریق هر ساله دانشجویان علاقمند را تشویق به یادگیری کسب و کار و ارتباط آن با نظام سلامت نموده اند.

دری، در ادامه ی کارگاه آشنایی با مدل کسب و کار و ارتباط آن با نظام سلامت، گفت: هدف از این دوره، آموزش و آشنایی جمعیت هدف در درجه اول با مدل کسب و کار به زبان کاملا ساده و عملیاتی و در درجه بعد، تدوین و ایجاد یک بوم یا مدل کسب و کار می باشد.

عضو هیات علمی گروه آموزشی پرستاری سلامت بزرگسالان، در پایان کارگاه یادشده اظهار امیدواری کرد:  اساتید و دانشجویان قادر باشند در پایان این دوره( مجموعه کارگاه ها) بتوانند ایده ای را که در سر دارند و تمایل دارند آن را به عرصه ظهور برسانند، موفق به ترسیم یک مدل کسب و کار شوند.

گفتنی است در این کارگاه، بالغ بر ده نفر از اساتید و دانشجویان به صورت آنلاین شرکت کرده بودند.