برگزاری دومین روز از ایستگاه معرفی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویی

برگزاری دومین روز از ایستگاه و برگزاری همایش معرفی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویی در راهرو بالا و نیز تالار اندیشه دانشکده پرستاری و مامائی با حضور جناب آقای دکتر بهرامی (ریاست محترم دانشکده) سرکار خانم دکتر ابوالحسنی ( مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده ) و همچنین با حضور افتخار آفرینان سالهای گذشته سرکار خانم دکتر دری ( هیئت علمی گروه پرستاری سلامت بزرگسالان و دارای مدال طلا و نقره در المپیاد علمی )، جناب آقای دکتر عارف عارفان ( دانشجوی سال آخر پزشکی و دارای مدال طلا در حیطه کارآفرینی) و نیز سرکار خانم حافظی نیا (دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری، دارای دیپلم افتخاردرحیطه کارآفرینی) و حضور پرشور دانشجویان برگزار گردید. در این همایش در زمینه ی حیطه های مختلف و تجارب افراد در المپیاد پرداخته شد و به سوالات دانشجویان در زمینه مشارکت در المپیاد کشوری پاسخ داده شد. سپس کارکنان دفتر توسعه آموزش با خانم دکتر دری، آقای دکتر عارفان و خانم حافظی نیا   مصاحبه اختصاصی داشتند.