برگزاری سومین روز از ایستگاه معرفی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویی

برگزاری پرشور سومین روز از ایستگاه معرفی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در سالن ورودی دانشکده پرستاری و مامایی با حضور افتخارآفرینان سالهای گذشته سرکار خانم فائزه قیصری ( دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری، دارای دیپلم افتخار درحیطه مدیریت نظام سلامت در چهاردهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی) و نیز جناب آقای محمد مهدی اخگر ( دانشجوی کارشناسی پرستاری ودارای دیپلم افتخار در حیطه ی کارآفرینی) و همچنین حضوربسیار پرشور دانشجویان برگزار گردید. در این ایستگاه به معرفی هر چه بیشتر المپیاد دانشجویی به دانشجویان پرداخته شد و راهنمایی های گروهی و شخصی از طرف افتخارآفرینان سالهای گذشته به دانشجویان شد. همچنین در زمینه ی حیطه های مختلف و تجارب افراد در المپیاد گفتگوی صمیمانه صورت گرفت و به سوالات دانشجویان در زمینه مشارکت در المپیاد کشوری پاسخ داده شد.