جلسه ارائه گزارش کمیته های سه گانه دفتر توسعه آموزش

روز یکشنبه مورخ 20اسفندماه 1402 جلسه ارائه گزارش کمیته های دفتر توسعه آموزش ( بررسی چالشها و ارائه راهکارها) ازساعت 15الی 17 درتالار اندیشه دانشکده با حضور معاون محترم آموزشی دانشکده ، مدیر محترم دفتر edo ، کارشناسان دفتر edo ، مسئولین و اعضاء محترم کمیته های ارزشیابی ، برنامه ریزی درسی ، آموزش بالینی تشکیل گردید.

دراین جلسه درابتدا خانم دکتر ابوالحسنی مدیر محترم edo ضمن خوشامد گویی به حاضرین جلسه با ارائه پاورپوینت به ارائه گزارشات عملکرد دفتر پرداخته و نقطه نظرات لازم را ارائه داشتند. درادامه مسئولین هریک از کمیته های دفترتوسعه با ارائه اسلاید و مستندات گزارشات عملکرد مربوطه را به تفصیل ارائه و نقطه نظرات ، مشکلات و راه حلهای پیشنهادی را به منظور بحث و تبادل نظر برای حاضرین درجلسه بیان نمودند.