ارائه الگوی نگارش بانک سناریوهای بالینی

جلسه «ارائه الگوی نگارش بانک سناریوهای بالینی» با حضور آقای دکتر ایرج پور (سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر باقری(دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر ابوالحسنی (مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان)، خانم جونبخش (عضو هیات علمی گروه کودکان دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان)، خانم دکتر سوکی (مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامائی کااشان)، خانم دکتر صابری (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی کاشان) و خانم عامری(کارشناس و مسئول دفترکارگروه توسعه علوم پرستاری) در روز یکشنبه 1401/11/16 ساعت 12:30 لغایت 14:00 در سالن شورای کارگروه توسعه علوم پرستاری به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید.
در این جلسه خانم دکتر باقری الگوی نگارش بانک سناریوهای بالینی را ارائه کردند. سپس اعضا حاضر در جلسه سوالات، نظرات و پیشنهادات خود را مطرح نمودند.