بازبینی برنامه عملیاتی توانمندسازی اعضای هیات علمی و تدوین لاگ بوکهای کارشناسی پرستاری

برگزاری جلسه «بازنگری فرم تدوین شده مربوط به اجرای پایلوت آیین نامه توانمندسازی اعضا هیات علمی و بازنگری لاگ بوک های مقطع کارشناسی گروه های پرستاری» با حضور آقای دکتر علیرضا ایرج پور (سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر مریم باقری (دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری) و خانم فریبا عامری (کارشناس و مسئول دفتر کارگروه توسعه علوم پرستاری روز شنبه 1401/2/10 راس ساعت 8:00 در سالن شورای مرکز مطالعات و توسعه علوم پرستاری، دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به صورت حضوری برگزار گردید.

در این جلسه انجام اصلاحات در مستندات دو برنامه عملیاتی مطرح گردید. فرم «نیازسنجی و شناسنامه اعضای هیات علمی» و فرم «شناسنامه توانمندی ها و نیازهای آموزشی تخصصی اعضای هیات علمی و اساتید دانشکده پرستاری و مامائی» ارائه گردید و اصلاحات نهایی در این فرمها صورت گرفت. در ادامه لاگ بوک های مقطع کارشناسی مورد بازبینی مجدد قرار گرفت وآقای دکتر ایرج پور و خانم دکتر نظرات اصلاحی و پیشنهادات خود را بیان داشتند. این جلسه با دو مصوبه ساعت 10:20 با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد پایان یافت.