برگزاری جلسه ی بازنگری و تایید نهایی پرسشنامه¬ی دانش آموختگان پرستاری مقطع دکترای پرستاری

جلسه ی «بازنگری و روایی پرسشنامه ی دانش آموختگان پرستاری مقطع دکتری» با حضور آقای دکتر علیرضا ایرج پور(سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر مریم باقری (دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم معصومه فولادوند و خانم ستاره تاجداری (دانشجویان دکتری تخصصی پرستاری) روز یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲ راس ساعت 14:15 در شبکه ملی مطالعات و توسعه علوم پرستاری دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به صورت حضور و مجازی برگزار گردید.

سپس سوالات پرسشنامه توسط مسئول مربوطه خوانده شده  و مورد بحث و بررسی اعضای حاضر در جلسه قرار می گرفت. اعضای حاضر در جلسات پیشنهادات و نظرات خود را ارائه می کردند و همزمان توسط خانم فولادوند اصلاح می گردید. با توجه و نظرات اعضای حاضر در جلسه تعدادی از سوالات پرسشنامه ی دانش آموختگان پرستاری مقطع دکتری  صلاح گردید.

در نهایت با تصویب ۳ مورد مصوبه چلسه ساعت ۱۵.۱۵ با صلوات بر محمد(ص) و خاندان محمد(ص) به پایان رسید.