برگزاری جلسه ی بازنگری و تایید نهایی پرسشنامه دانش آموختگان پرستاری مقطع کارشناسی پرستاری

جلسه ی «بازنگری و تایید نهایی پرسشنامه ی دانش آموختگان پرستاری مقطع کارشناسی» در روز یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۹ راس ساعت 13:30 با حضور آقای دکتر علیرضا ایرج پور(سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر مریم باقری (دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری) و خانم فریبا عامری (کارشناس و مسئول دفتر کارگروه توسعه علوم پرستاری) در سالن شورای مرکز مطالعات و توسعه علوم پرستاری و خانم دکتر عاطفه افشاری (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری)، خانم معصومه فولادوندی و خانم ستاره تاجداری (دانشجویان دکتری تخصصی پرستاری) از طریق لینک کارگروه توسعه علوم پرستاری برگزار گردید. در این جلسه سوالات پرسشنامه توسط مسئول مربوطه خوانده شده و مورد بحث و تبادل نظر اعضای حاضر در جلسه قرار گرفت. همزمان نظرات اعضا در پرسشنامه توسط خانم فولادوند اعمال می گردید. با تبادل نظر اعضای حاضر در جلسه تعدادی از سوالات پرسشنامه ی دانش آموختگان پرستاری مقطع کارشناسی اصلاح گردید. در نهایت با تصویب ۴ مصوبه، چلسه ساعت ۱۵ با صلوات بر محمد(ص) و خاندان محمد(ص) به پایان رسید.