برگزاری شانزدهمین نشست منطقه ای حضوری و مجازی اعضای کارگروه توسعه علوم پرستاری در دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

شانزدهمین نشست منطقه­ای اعضای کارگروه توسعه علوم پرستاری در روز یکشنبه 1400/2/26 راس ساعت 14:15 در شبکه ملی مطالعات و توسعه علوم پرستاری دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بصورت حضوری و مجازی برگزار شد.

در این نشست آقای دکترعلیرضا ایرج پور (سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر مریم باقری (دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری)، در سالن شورای مرکز ملی مطالعات و توسعه علوم پرستاری حضور داشتند و خانم دکتر فریبا طالقانی (رئیس دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان)، آقای دکتر احمد یزدان نیک (معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان)، خانم دکتر شهلا ابوالحسنی (مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان)، آقای دکتر محسن تقدسی (رئیس دانشکده پرستاری و مامائی کاشان)، خانم دکتر زهره سادات (معاون دانشکده پرستاری و مامائی کاشان)، خانم دکتر زهرا سوکی (مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامائی کاشان)، آقای دکتر حسین توانگر (رئیس دانشکده پرستاری و مامائی یزد)، آقای دکتر مصطفی جوادی (معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامائی یزد)، خانم دکتر زهرا پورموحد (مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامائی یزد)، آقای دکتر رضا مسعودی (رئیس دانشکده پرستاری و مامائی شهرکرد)، خانم دکتر شهناز نعمتی (مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامائی شهرکرد)، آقای دکتر نصراله علیمحمدی (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان)، خانم دکتر پروانه اباذری (عضو بازنشسته هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی اصفهان)، خانم دکتر نگین مسعودی علوی (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی کاشان)، آقای دکتر علی اکبر واعظی (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی یزد)، آقای دکتر شهرام اعتمادی فر (عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی شهرکرد)، خانم دکتر مریم مقیمیان (عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد) از طریق لینک کارگروه توسعه علوم پرستاری در جلسه مشارکت داشتند.

سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری  به ارائه­ ی گزارشی از عملکرد دو سالانه کارگروه توسعه علوم پرستاری 1400-1398 که مربوط به فعالیتها و برنامه عملیاتی کارگروه توسعه علوم پرستاری بود پرداختند. همچنین چهار برنامه عملیاتی که در منطقه 7 آمایشی پایلوت شده بود ارائه گردید.  اعضای کارگروه منطقه 7 آمایشی در مورد گزارش عملکرد برنامه های عملیاتی مذکور پیشنهاداتی ارائه کردند.

پیرامون (فرایند مقیم نمودن دانشجویان سال آخر در بیمارستان ها (ارتقاء طرح اینترنشیپ))، مسئولین مربوطه مراحل تصویب، تدوین، پایش و اجرایی شدن این طرح را بیان نمودند. همچنین پیشنهاد گردید که طرح اینترن شیپ پرستاری در منطقه 7 آمایشی کشور پایلوت شود و برای نهایی شدن و اجرا در سطح کلان منطقه ای کشوری آماده گردد.

در راستای برنامه عملیاتی توانمندسازی اعضای هیات علمی پرستاری، خانم دکتر مسعودی علوی به بیان اصلاحات انجام شده در آیین نامه­ ی برنامه مذکور پرداختند و پیشنهاد گردید به عنوان برنامه­ ی عملیاتی از مهر ماه در منطقه­ ی 7 آمایشی به مدت یکسال پایلوت شود.

دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری 10 عنوان برنامه عملیاتی دو سالانه­ ی (1402-1400) را معرفی کردند و ضمن ارائه­ ی گامهای هر برنامه و زمانبندی هر گام نظرات اعضای کار گروه را خواستار شدند.

در راستای برنامه عملیاتی بومی سازی فرایند پرستاری خانم دکتر اباذری مسئول طرح بومی سازی فرایند پرستاری گزارشی از مراحل اجرایی و روند بومی سازی فرایند پرستاری در مراکز بالینی را بیان کردند. همچنین خانم دکتر طالقانی به ارائه مواردی در مورد اجرای بومی سازی فرایند پرستاری در سطح کشور پرداختند و با اشاره به این موضوع که برای اجرای بومی سازی فرایند پرستاری پیگیری و هماهنگی با معاونت پرستاری شده است. معاونت پرستاری عنوان کرده اند که فرم ها و ابزارهای الکترونیک فرایند مهیا شده است و برنامه نهایی گردیده است.

در آخر با تصویب 8 مصوبه، جلسه در ساعت 16/15 با ذکر صلوات بر محمد(ص) و خاندان محمد (ص) پایان یافت.