تشریح فعالیتهـای انجام شده در تدوین چک لیست های استاندارد ارزشیابی مهارتهای بالینی با مشارکت مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامائی شهرکرد

جلسه «تشریح چگونگی انجام فعالیتها در راستای پیشبرد برنامه عملیاتی تدوین چک لیست های استاندارد ارزشیابی مهارتهای بالینی» با حضور آقای دکتر ایرج پور (سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر باقری(دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر جوانبختیان (مدیر گروه داخلی و جراحی دانشکده پرستاری و مامائی شهرکرد)، خانم دکتر تاجداری (همکار برنامه عملیاتی) و خانم عامری(مسئول دفتر و کارشناس کارگروه توسعه علوم پرستاری) در روز چهارشنبه 1401/9/2 راس ساعت 13:45 لغایت 14:45 در سالن شورای کارگروه توسعه علوم پرستاری به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید.
در این جلسه آقای دکتر ایرج پور بیان داشتند منطبق با مصوبات هجدهمین نشست منطقه ای، فعالیتهای تدوین چک لیست ها با مشارکت مسئولین دانشکده پرستاری و مامائی  شهرکرد ادامه خواهد یافت. ایشان اظهار امیدواری کردند که این برنامه تا سال 1402 به پایان برسد. سپس خانم دکتر باقری در ارتباط با اهمیت برنامه عملیاتی تدوین چک لیست ها و گامهای اجرا شده مطالبی را بیان کردند. سپس خانم دکتر تاجداری شرحی از فعالیتها در راستای وزن دهی و آیتم دهی چک لیست ها مطالبی را ارائه کردند. در ادامه خانم دکتر حوانبختیان نماینده مسئولین دانشکده پرستاری شهرکرد اظهار امیدواری کردند که مسدولین این دانشکده در زمینه پیشبرد اهداف تدوین چک لیست ها تمام تلاش خود را خواهند کرد. و آمادگی مسئولین دانشکده پرستاری و مامائی شهرکرد را برای پذیرش مسئولیت و مدیریت اجرای گامهای بعدی و پیشبرد اهداف تدوین چک لیست ها را اعلام کردند.