گفتمان با مدیرپرستاری دانشگاه جهت هماهنگی اجرای برنامه های عملیاتی

جلسه «ارائه گزارش کارگروه توسعه علوم پرستاری در زمینه های نقشه راه توسعه نقش های تخصصی پرستاران در نظام سلامت ایران و برنامه عملیاتی توانمندسازی کارکنان پرستاری (مهارتی حرفه ای) و همچنین بومی سازی فرایند پرستاری» با حضور آقای دکتر ایرج پور (سرپرست کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر باقری (دبیر کارگروه توسعه علوم پرستاری)، خانم دکتر رستگاری (مدیر پرستاری دانشگاه)، آقای دکتر بهرامی (ریاست دانشکده پرستاری و مامائی) و خانم عامری (کارشناس و مسئول دفتر کارگروه توسعه علوم پرستاری) روز چهارشنبه 1401/5/12 راس ساعت 8:30  در سالن شورای کارگروه توسعه علوم پرستاری  به صورت حضوری برگزار گردید.

دراین جلسه آقای دکتر ایرج پور ضمن تشکر از حضور خانم دکتر رستگاری و آقای دکتر بهرامی به دستور جلسه اشاره کرده و در ارتباط با نقشه راه تبخصصی و اقدامات انجام شده در راستا تخصصی سازی نقش پرستاری توضیحاتی ارائه کردند. همچنین ایشان مروری اجمالی بر برنامه عملیاتی مهارتی حرفه ای و شیوه نامه تدوین شده مهارتی حرفه ای کردند. ادامه برنامه عملیاتی و (پروژه) بومی سازی فرایند پرستاری مطرح شده و خانم دکتر رستگاری برای حضور در اجرای  پروژه مذکور اعلام آمادگی کردند. سپس خانم دکتر باقری گزارشی از برنامه های عملیاتی تا 1402 همراه با گامهای تعریف شده برنامه ها ارائه گردند. جلسه مذکور با مصوباتی  در ساعت 10:30 با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد پایان یافت.