تاريخچه گروه اتاق عمل

رشته اتاق عمل در ایران در مقطع کاردانی بین سالهای ۱۳۶۶ تا ۱۳۸۰ ، و درمقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از سال ۱۳۸۷ در دانشکده های مختلف سطح کشور راه اندازی گردید. این گروه در حال حاضر ۶ نفر عضو هیأت علمی یک نفر عضو غیرهیأت علمی و ۲ نفر دانشجوی PhD( ماموریت آموزشی) و یک نفر عضو غیرهیئت علمی (نیروی طرحی )دارد.

این رشته در دانشکده های پیراپزشکی و یا پرستاری به دانشجویان ارائه می گردد. در این دانشکده ها گروه اتاق عمل متولی  اداره دانشجویان در  رشته اتاق عمل می باشد. این گروه مسئول ارائه دروس اتاق عمل  به دانشجویان مقطع کارشناسی اتاق عمل، کارشناسی پرستاری و کارشناسی مامایی و کارشناسی ارشد می باشد.این دانشکده از نیمسال اول ۱۳۹۴ مبادرت به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد اتاق عمل نموده است .

این گروه علاوه بر کلیه دروس اختصاصی مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته اتاق عمل ( شامل ۱۰۸ واحد  کارشناسی پیوسته و ۵۶ واحد کارشناسی ناپیوسته) دروس اتاق عمل و کارآموزی اتاق عمل پرستاری را به دانشجویان پرستاری ارائه می نمایدوهمچنین  دروس زیر را به دانشجویان پرستاری، مامایی و هوشبری  ارائه می نماید:

بيحسي و بيهوشي در مامايي            مقطع کارشناسي مامايي

اتاق عمل                                     مقطع کارشناسی پرستاری

کارآموزی اتاق عمل پرستاری              مقطع کارشناسی پرستاری

اصول پرستاری و کار در اتاق عمل        مقطع کارشناسی هوشبری

فوریتها                                         مقطع کارشناسی پرستاری

لازم بذکر است پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد اتاق عمل از نیمسال اول سال تحصیلی ۹۴-۹۵ در این گروه مهیا و انجام گردید.